Με φόρμες και γυαλιά ηλίου στο πρόσωπο - Στο πάρκο με τον μικρό Σταθοκωστόπουλο η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Η τρυφερή ανάρτηση στο Instagram

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου πριν από λίγους μήνες έγινε για πρώτη φορά μαμά και κράτησε στην αγκαλιά της τον καρπό του έρωτά της με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο. Από τότε που βγήκε από το μαιευτήριο, έχει αφοσιωθεί στον γιο της και πλέον η καθημερινότητά της περιστρέφεται μόνο γύρω από αυτόν (δείτε εδώ πως είναι το σώμα της 45 μέρες μετά).

«Είμαστε σε σοκ. Είναι ένα θαύμα. Είναι ευλογία αυτό το πράγμα. Δεν το πίστευα, εννοώ δεν ήξερα πως είναι. Δεν πίστευα ότι υπάρχουν αυτά τα συναισθήματα. Έχει αλλάξει όλη μας η ζωή…

Το μωρό είναι καστανόξανθο. Τον περιμέναμε με τη νέα χρονιά έτσι κι αλλιώς. Ήταν να έρθει λίγο νωρίτερα αλλά πηγαίναμε για καισαρική έτσι κι αλλιώς, και για ιατρικούς λόγους προχωρήσαμε σε καισαρική. Το δωμάτιο το έχουμε ετοιμάσει. Είμαστε παραδοσιακοί, έχω και πολύ μεγάλη αδυναμία στον πεθερό μου οπότε ναι, θα πάρει το όνομά του. Ήρθαν και οι γονείς μου», ήταν τα πρώτα της λόγια μάλιστα.

Για βόλτα με τον γιο της η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Έχει διαμορφώσει και το παιδικό του δωμάτιο (δείτε το εδώ), ώστε να είναι όλα έτοιμα και να έχει ότι χρειάζεται, ωστόσο και οι δυο τους έχουν ανάγκη να βγαίνουν από το σπίτι και να περνούν χρόνο στην εξοχή. Τώρα που ο καιρός αρχίζει να φτιάχνει, λοιπόν, η παρουσιάστρια έχει πάρει σβάρνα όλους τους δρόμους της Αθήνας μαζί με το παιδί της και το απολαμβάνει.

Την Δευτέρα 20/2 δημοσίευσε και στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μερικές φωτογραφίες από την νέα της έξοδο στο πάρκο με τον μπέμπη, ο οποίος βρισκόταν στο καρότσι του και εκείνη τον παρατηρούσε και του χαμογελούσε στοργικά.

Μαζί της είχε και τον σκύλο της, τον οποίο δεν αποχωρίζεται και τα σχόλια αμέσως γέμισαν με θετικά μηνύματα, ενώ τα like "έπεσαν βροχή". Εκείνη ήταν ντυμένη με φόρμες και ένα καρό πανωφόρι, αλλά δεν έλειπαν τα αξεσουάρ από το πρόσωπό της.

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου βόλτα με το μωρό
Instagram / Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου γιος
Instagram / Κωνσταντίνα Σπυροπούλου