Happy day: Χώρισε ενώ κανείς δεν ήξερε πως έχει σχέση και το ανακοίνωσε μπροστά στις κάμερες

«Δεν είναι ερωτευμένος, είναι πληγωμένος»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Happy day: Χώρισε ενώ κανείς δεν ήξερε πως έχει σχέση και το ανακοίνωσε μπροστά στις κάμερες

Μπορεί το 2022 να μετρήσαμε 11 ολόκληρους ξαφνικούς χωρισμούς που τάραξαν τα νερά της ελληνικής showbiz (δείτε τους όλους εδώ) αλλά και το 2023 δεν φαίνεται μέχρι στιγμής να πηγαίνει καλύτερα... Το πρωί της Τρίτης 21/2, γνωστός τραγουδιστής ή μάλλον γνωστός τράπερ, παραχώρησε δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες και αποκάλυψε όχι μόνο πως ήταν σε σχέση τόσο καιρό αλλά πως πρόλαβε και χώρισε!

Για την ακρίβεια δήλωσε... πληγωμένος!

Ο Trannos χώρισε

«Ο Trannos δεν είναι ερωτευμένος, ο Trannos είναι πληγωμένος. Όλα καλά, όλα στο παιχνίδι είναι. Το νέο μου τραγούδι λέει ότι δεν με ήθελαν οι γονείς της γιατί είμαι ρεμάλι. Εννοείται πως ότι γράφω ισχύει. Έτσι είναι, τη στεναχώρια τη γυρνάμε σε επιτυχία», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Trannos στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών και κατέληξε σε ερώτηση για το αν είναι σχεσάκιας:

«Είμαι λίγο αγαπούλας…».

Να σημειωθεί πως πριν από λίγες ημέρες, στην ίδια πάλι εκπομπή - Happy Day - η Σταματίνα Τσιμτσιλή είχε ανακοινώσει ακόμα έναν χωρισμό δηλώνοντας χαρακτηριστικά πως «Λέγεται ότι την απατάει» (δείτε εδώ για ποιο ζευγάρι πρόκειται).

Η πρώην κοπέλα του;

Να σημειωθεί πως πριν από αρκετούς μήνες ο τράπερ είχε εμφανιστεί χέρι χέρι με την Cinderella, αλλά δεν ξέρουμε, ωστόσο, αν διατηρούσε με αυτή μέχρι σήμερα δεσμό κι αν ο χωρισμός στον οποίο αναφέρθηκε ήταν με αυτή την κοπέλα...

Για όσους δεν γνωρίζουμε, η Cinderella είναι πρώην σύντροφος του Ricta κι έχουν μαζί έναν γιο.