Οι 11 πιο ξαφνικοί χωρισμοί του 2022 - Ο 6ος πέρα από σοκαριστικός ήταν και πολύ στενάχωρος

Ζευγάρια της ελληνικής showbiz που δεν είναι πια μαζί

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Οι 11 πιο ξαφνικοί χωρισμοί του 2022 - Ο 6ος πέρα από σοκαριστικός ήταν και πολύ στενάχωρος

Ήταν μια χρονιά γεμάτη απ’ όλες τις απόψεις. Γάμοι (δείτε εδώ τα πιο ωραία νυφικά που φόρεσαν οι επώνυμες που παντρεύτηκαν φέτος) και χωρισμοί που πρωταγωνίστησαν στην επικαιρότητα μαζί με γεννήσεις και απώλειες που έγραψαν ιστορία –καθεμία για τους δικούς της λόγους. Η ανθρωπότητα έχει κάνει restart μετά τον Covid και το μέλλον παραμένει αχαρτογράφητο, ωστόσο μας φέρνει σε μια νέα εποχή με αλλαγές και αναταραχές που συζητήθηκαν.

Το YOU κάνει flashback στους τελευταίους 12 μήνες και στους χωρισμούς που άφησαν το σημάδι τους στο 2022

Γρηγόρης Μπιθικώτσης - Ελένη Τσιριγκάκη

Γρηγόρης Μπιθικώτσης - Ελένη Τσιριγκάκη

«Ό,τι αρχίζει ωραία τελειώνει µε πόνο», λέει ο θυµόσοφος λαός, µε το πρώην ζεύγος Μπιθικώτση να επιβεβαιώνει την παραπάνω ρήση. Μετά το συναινετικό διαζύγιό τους, ήρθαν οι δηλώσεις της πρώην συζύγου του τραγουδιστή να φέρουν αναστάτωση, δείχνοντας πως τελικά πίσω από τον χωρισµό τους κρύβεται µια πικρία (διαβάστε εδώ όσα είπε)...

Κατερίνα Παπουτσάκη - Παναγιώτης Πιλαφάς

Κατερίνα Παπουτσάκη - Παναγιώτης Πιλαφάς

Το διαζύγιο της χρονιάς! Έτσι ξαφνικά και ενώ µέχρι τα τέλη του καλοκαιριού έκαναν κοινές εξόδους full ερωτευµένοι, τελικά µαζί µε το φθινόπωρο ήρθε και ο χωρισµός µετά από δέκα χρόνια γάµου. Η Κατερίνα Παπουτσάκη από την πλευρά της επιβεβαίωσε την είδηση και δήλωσε πως βλέπει την επόµενη µέρα µε χαµόγελο και αισιοδοξία. Όπως τόνισε, προτεραιότητα µε τον πρώην σύζυγό της Παναγιώτα Πιλαφά παραµένουν τα δύο παιδιά τους, Μάξιµος και Κίµωνας.

Snik - Γιώτα Ιωαννίδου

Snik - Γιώτα Ιωαννίδου

Πολλά ακούστηκαν και πολλά γράφτηκαν για την σχέση του τράπερ µε τη σύντροφό του, µε αποκορύφωµα ένα κοινό ταξίδι τους στις Μαλδίβες και έναν καβγά που τους οδήγησε σε χωριστούς δρόµους. Εντύπωση είχε προκαλέσει η κίνηση του Snik αµέσως µετά να κάνει follow την πρώην του, Ηλιάνα Παπαγεωργίου (µοναδικός λογαριασµός που ακολουθούσε για ένα διάστηµα) και µε τους δύο πρώην πάντως να µην κάνουν κάποιο σχόλιο σχετικά, µέχρι την πρόσφατη επανασύνδεσή τους (δείτε εδώ το βίντεο).

Αιμιλιάνο Μάρκου - Μαριαγάπη Ξυπολιά

Αιμιλιάνο Μάρκου - Μαριαγάπη Ξυπολιά

«Ο ωραίος και η ωραία» του GNTM, όπου γεννήθηκε και άνθισε ο έρωτάς τους και κράτησε, µάλιστα, για 2 χρόνια πριν από τη λήξη του. Όµως τελικά η απόσταση, καθώς και τα µεγάλα διαστήµατα που περνούσαν χωριστά λόγω δουλειάς, έφεραν το τέλος για τη Μαριαγάπη και τον Αιµιλιάνο, που εµφανίστηκαν, πάντως, να δέχονται πολιτισµένα τα νέα δεδοµένα στη ζωή τους.

Διαβάστε επίσης: «Φτάσαμε σε ένα σημείο να...» - Οι πρώτες δηλώσεις του Αιμιλιάνο Μάρκου για τον χωρισμό του με την Μαριαγάπη Ξυπολιά

Κάτια Ταραμπάνκο - Θοδωρής Κωνσταντόπουλος

Κάτια Ταραμπάνκο - Θοδωρής Κωνσταντόπουλος

Με πολλές αιχµές για «κοροϊδία» και απιστία από την πλευρά του γοητευτικού µοντέλου ανακοίνωσε τον χωρισµό τους ο tattoo artist τον περασµένο Μάιο. Χαρακτηριστικό είναι πως η Κάτια Ταραµπάνκο δεν απάντησε, αποφεύγοντας διακριτικά να δώσει περαιτέρω έκταση στο θέµα, φεύγοντας λίγες µέρες µετά για... διακοπές στη Μύκονο!

Διαβάστε επίσης: Ξανά ερωτευμένος μετά την Ταραμπάνκο ο Θοδωρής Κωνσταντόπουλος - Τα τρυφερά τετ α τετ με παίκτρια του Big Brother

Χριστίνα Κοντοβά - Τζώνη Καλημέρης

Χριστίνα Κοντοβά - Τζώνη Καλημέρης

«Κεραυνός εν αιθρία» ο χωρισµός τους, αφού µέχρι πριν από έναν µήνα έκαναν κοινές εµφανίσεις και γενικά έδειχναν να προσαρµόζονται στη νέα τους καθηµερινότητα µε ένα παιδί στο σπίτι. Παρόλα αυτά, Τζώνη Καληµέρης και Χριστίνα Κοντοβά συνεχίζουν να διατηρούν καλές σχέσεις µεταξύ τους, λόγω του σεβασµού που είχαν ο ένας για τον άλλον πριν ακόµα γίνουν ζευγάρι, αλλά και για το χατίρι της µικρής Ada.

Διαβάστε επίσης: Βυθισμένος στο πένθος ο Τζώνη Καλημέρης

Νίκος Βουρλιώτης - Όλγα Καρπαθάκη

Νίκος Βουρλιώτης - Όλγα Καρπαθάκη

Πρώτο το YOU σάς αποκάλυπτε πως ο ράπερ NiVo και η σύζυγός του αποφάσισαν να ακολουθήσουν χωριστούς δρόµους, κρατώντας τις λεπτοµέρειες µακριά από τα φώτα της δηµοσιότητας. Ακόµα και πρόσφατα, όταν ρωτήθηκε σχετικά, µε αφορµή τις εµφανίσεις του στη «Μέδουσα», εκείνος ήταν λακωνικός δηλώνοντας: «Περσινά ξινά σταφύλια και δεν είναι καν ξινά!».

Σοφία Χατζηπαντελή - Ζακ Αποστόλου

Σοφία Χατζηπαντελή - Ζακ Αποστόλου

Ανατρεπτική ακόµα και στον χωρισµό της αποδείχτηκε η guest κριτής του GNTM, Σοφία Χατζηπαντελή! «Είµαι 25 χρόνων και δεν θα βάλω ποτέ έναν άντρα πάνω από τα όνειρά µου. Νόµιζα ότι µου έτρωγε πολύ χρόνο, µε αγάπη Ζαχαρία µου», δήλωσε σε συνέντευξή της, επιβεβαιώνοντας ουσιαστικά πως δεν είναι µαζί µε τον αγαπηµένο της λόγω... χρόνου!

Λάμπρος Κωνσταντάρας - Στεφανία Γκουρνέλου

Λάμπρος Κωνσταντάρας - Στεφανία Γκουρνέλου

Νέα δεδοµένα στη ζωή και των δύο, µετά την επιστροφή του δηµοσιογράφου από τον Άγιο Δοµίνικο, καθώς λίγους µήνες αργότερα αποφάσισαν να χωρίσουν. «Δηµιουργήθηκαν διάφορα θέµατα, κυρίως ευθύνοµαι εγώ», ανέφερε σε δηλώσεις του εκείνος, µε την ηθοποιό να τον ευχαριστεί γι’ αυτή την παραδοχή και να λέει από την πλευρά της : «Δεν έπαιξε το Survivor ρόλο στον χωρισµό».

Σταύρος Σβήγκος - Ελένη Αϊβαλή

Σταύρος Σβήγκος - Ελένη Αϊβαλή

Μονολεκτικά και µέσω ενός Q&A στο Instagram, η Ελένη Αϊβαλή ήταν εκείνη που επιβεβαίωνε πως έχει πάρει διαζύγιο µετά από τέσσερα χρόνια γάµου µε τον ηθοποιό και παρουσιαστή του προηγούµενου κύκλου του «Ελλάδα έχεις ταλέντο». Ο Σταύρος Σβήγκος από την πλευρά του ξεκαθάρισε πως διατηρούν άψογες σχέσεις, για χάρη και του γιου που έχουν αποκτήσει, του Άγγελου.

Πέτρος Κουσουλός - Όλγα Ζαφιροπούλου

Πέτρος Κουσουλός - Όλγα Ζαφιροπούλου

Μέχρι και λίγους µήνες πριν από το διαζύγιό τους τούς βλέπαµε σε ευτυχισµένες στιγµές και σε νυχτερινές εξόδους. Γι’ αυτό και τον περασµένο Σεπτέµβριο ήταν έκπληξη όταν ο δηµοσιογράφος και εκδότης επιβεβαίωνε «Έχουµε υπογράψει τα χαρτιά του διαζυγίου», τονίζοντας πως όλα έγιναν συναινετικά µε την πρώην σύζυγό του.