«Καλώς ήρθες μικρέ μας» - Η φωτογραφία που δημοσίευσε η Αγγελική Δαλιάνη με το νεογέννητο μέσα από το μαιευτήριο

Έγινε θεία και είναι πανευτυχής

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
NDP Photos
NDP Photos

Ένα από τα πιο αγαπημένα και ενωμένα ζευγάρια της ελληνικής σόου μπιζ είναι αναντίρρητα η Αγγελική Δαλιάνη και ο Μάνος Παπαγιάννης, οι οποίοι έχουν δημιουργήσει μια πανέμορφη οικογένεια, έχοντας αποκτήσει δύο παιδάκια.

Ωστόσο, πρόσφατα το ζευγάρι απασχόλησε αρκετά τα φώτα της δημοσιότητας σχετικά με τη δικαστική διαμάχη που είχε ο ηθοποιός με τη συνάδελφό του Σοφία Παυλίδου. Συγκεκριμένα, ο ηθοποιός κατηγορήθηκε και εν τέλει κρίθηκε ένοχος για την κακοποίησή της στο θέατρο, ωστόσο εκεέινος εξακολουθεί να υπερασπίζεται την αθωότητα την οποία και θέλει να αποδείξει κάνοντας έφεση.

Από την άλλη η σύζυγος του στάθηκε βράχος δίπλα του σε όλη τη δοκιμασία (δείτε εδώ την πρώτη της ανάρτηση μετά την απόφαση του δικαστηρίου) και μάλιστα μέσα από πρόσφατη συνέντευξη της αναφέρθηκε στο συμβάν μετά την ετυμηγορία:

«Δε μου αρέσει να μιλάω δημόσια γι’ αυτό. Θέλω να μιλάω για πράγματα χαρούμενα και όμορφα. Είναι ένα πρόβλημα που καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε. Η ζωή έχει προβλήματα και αυτό είναι ένα πρόβλημα… Ευελπιστώ ότι τα πράγματα θα έρθουν στη σωστή τους διάσταση γιατί πιστεύω ότι έχει διογκωθεί πολύ το θέμα αυτό. Δεν είναι εύκολο και ειδικά όταν είσαι άνθρωπος που δε θέλεις να απασχολείς με τέτοια πράγματα. Είμαι άνθρωπος που θέλω να βγαίνω δημόσια και να μιλώ για τη δουλειά μου. Αυτός είναι και ο λόγος που οι εμφανίσεις μου στην τηλεόραση είναι ελάχιστες. Δεν ήταν εύκολο αλλά δε θα ήθελα να επεκταθώ γιατί δε με κάνει να νιώθω ωραία. Είπε και ο Μάνος κάποια πράγματα με τον δικό του τρόπο αλλά δε θέλω να επεκταθώ. Είμαι αισιόδοξη όμως», είχε πει η Αγγελική Δαλιάνη.

Ανακοινώθηκαν τα ευχάριστα για την οικογένεια Δαλιάνη - Παπαγιάννη

Μετά λοιπόν από όλα αυτά, η οικογένειά τους ήρθε αντιμέτωπη με μια πολύ ευχάριστη έκπληξη, την οποία ανακοίνωσε η ηθοποιός πριν λίγο καιρό μέσα από μια τρυφερή ανάρτηση στο instagram. Συγκεκριμένα, είχε αποκαλύψει πως σε λίγο καιρό η αδερφή της θα φέρει ένα παιδάκι στον κόσμο και θα την κάνει θεία.

«Της αδερφής μου το παιδί είναι δυο φορές παιδί μου!!! Baby boy is on the way!!! Κι εγώ θα γίνω θεία», είχε γράψει χαρακτηριστικά η Αγγελική Δαλιάνη (δείτε εδώ την φωτογραφία). Μάλιστα, το μεσημέρι της Τρίτης 21/2, η ηθοποιός δημοσίευσε μια φωτογραφία της αδερφής της με το νεογέννητο στην αγκαλιά της μέσα από το μαιευτήριο, ανακοινώνοντας πως γέννησε!

«Καλώς ήρθες μικρέ μας! Είναι αγόρι», έγραψε χαρακτηριστικά -δείτε εδώ τι είχε εξομολογηθεί η ίδια η Αγγελική Δαλιάνη για την πρόωρη γέννα της.

Ανακοινώθηκαν τα ευχάριστα για την οικογένεια Δαλιάνη - Παπαγιάννη