Γνωστός ηθοποιός γίνεται για έβδομη φορά πατέρας - Είναι παντρεμένος με την σύζυγο του από το 2019

Η ανάρτηση του!

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Γνωστός ηθοποιός γίνεται για έβδομη φορά πατέρας - Είναι παντρεμένος με την σύζυγο του από το 2019

Πατέρας για 7η φορά έγινε γνωστός ηθοποιός της showbiz να το ανακοινώνει με χαμόγελο και πάρα πολύ χιούμορ. Να υπενθυμίσουμε ότι πριν από λίγες μέρες έγινε γνωστό πως η Rihanna εννιά μήνες μετά την γέννηση του πρώτου της παιδιού, είναι ξανά έγκυος (δείτε εδώ πώς το αποκάλυψε).

Παρόλα αυτά, η σόουμπιζ έχει γεμίσει με τέτοιου είδους ευχάριστα νέα, αφού και στον ελληνικό χώρο η Ελένη Φουρέιρα έφερε στον κόσμο τον γιο της (δείτε εδώ την πρώτη του φωτογραφία), ενώ μέρες πριν είχε γεννήσει και η Ιωάννα Τούνη, αλλά και η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Την Τρίτη 21/2, μάλιστα, έγινε επίσης γνωστή μία ακόμη γέννα. Πρόκειται για έναν ηθοποιό του εξωτερικού, ψηλό, καστανόξανθο και έχει αγαπηθεί πολύ από το κοινό.

Ο ηθοποιός που έγινε για 7η φορά πατέρας

Ο λόγος για τον... Τζούντ Λο!

Τα στιγμιότυπα που έφερε στη δημοσιότητα η Sun, δείχνουν τον ηθοποιό και τη σύζυγό του, Φιλίππα Κοάν να σπρώχνουν ένα καροτσάκι στο Heathrow του Λονδίνου.

Ο Τζουντ Λο έγινε για 7η φορά πατέρας

Μια άλλη γυναίκα, πιθανότατα νταντά, εθεάθη να σπρώχνει ένα άλλο καροτσάκι με το άλλο παιδί του ζευγαριού, το οποίο υποδέχτηκαν τον Σεπτέμβριο του 2020.

Ο Τζουντ περίμενε ήδη το έκτο του παιδί τον Μάιο του 2020, ένα χρόνο αφότου παντρεύτηκε την ψυχολόγο, Φίλιπα και το ανακοίνωσε με χιουμοριστικό τρόπο. Όταν ρωτήθηκε σε συνέντευξή του, για το τι έκανε εν μέσω πανδημίας καραντίνας, είπε: «Έκανα κηπουρική. Ω! Και έκανα ένα μωρό. Οπότε, ορίστε».

Το ζευγάρι, το οποίο εθεάθη για πρώτη φορά μαζί στο λογοτεχνικό φεστιβάλ Hay το 2015, παντρεύτηκε στο Λονδίνο το 2019, τρεις μήνες αφότου ο ηθοποιός ανακοίνωσε τον αρραβώνα τους.