My Style Rocks: «Απαράδεκτο, στα σπίτια σας αυτά!» - Σε τρομερά άβολη θέση Καραβάτου & Κουδουνάρης στο πλατό του ΣΚΑΪ

Η λέξη που ακούστηκε από την...

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
My Style Rocks: «Απαράδεκτο, στα σπίτια σας αυτά!» - Σε τρομερά άβολη θέση Καραβάτου & Κουδουνάρης στο πλατό του ΣΚΑΪ

Άλλο ένα επεισόδιο με στυλιστικές προτάσεις προβλήθηκε την Τρίτη 21/2 στο My style rocks με τα αρνητικά σχόλια και τις εντάσεις να μη λείπουν από το πλατό για άλλη μια φορά, ωστόσο αυτή τη φορά είδαμε την κατάσταση να ξεφεύγει και να επεμβαίνουν οι κριτές.

Πιο αναλυτικά, τη στιγμή, που βγήκε μπροστά η Εmilia Vodos ξεκίνησαν παράλληλα να ανταλλάσσουν σχόλια μεταξύ τους και η Ρείνα με τη Χριστιάννας, όταν μπήκε στη συζήτηση και η Βασιλική (δείτε εδώ γιατί πλάνταξε στο κλάμα νωρίτερα) η οποία έκανε ένα πολύ αιχμηρό σχόλιο, που έφερε αμηχανία στην Κατερίνα Καραβάτου, που το χαρακτήρισε ''Απαράδεκτο'' αλλά και στο Στέλιο Κουδουνάρη.

Το ξέσπασμα του Στέλιου Κουδουνάρη στο My style rocks

«Εδώ μέσα δεν θα λέτε τέτοιες λέξεις. Όλα έχουν και ένα όριο, στα σπίτια σας αυτά!», είπε ο Στέλιος Κουδουνάρης.

Nωρίτερα παρακολουθήσαμε τον άγριο καβγά μεταξύ Vodos και Ρέινας

Η Emilia δεν έδειξε να εντυπωσιάζεται με την εμφάνιση της Ρέινα, ενώ επέμενε ότι το λουκ της δεν είναι ανδρόγυνο. Όπως ήταν αναμενόμενο, οι τόνοι ανέβηκαν μεταξύ τους.

«Eίναι εντυπωσιακό το λουκ. Αλλά δεν βλέπω το θέμα. Το παντελόνι γυναικείο, το γιλέκο γυναικείο. Δεν μου κάνει ανδρόγυνο λουκ. Είσαι εντυπωσιακή, αλλά δεν είναι ανδρόγυνο», της είπε.

Τότε, η Ρέινα φάνηκε να μην πείθεται από την αιτιολόγησή της για τον βαθμό που της έβαλε και της είπε: «Τι ήθελες; Πουκάμισο; Μόνο αυτό λείπει».

«Μα είναι όλα γυναικεία κομμάτια», επέμεινε η Emilia, με τη Ρέινα να της λέει: «Δεν είσαι σωστή. Να έχεις έναν λόγο να δικαιολογείς αυτό που λες».

«Σου λέω 5 καλά και 1 αρνητικό και πιάνεσαι από αυτό», απάντησε η Emilia, με τη συμπαίκτριά της να τονίζει πως: «Όλως τυχαίως έχουμε το ίδιο λουκ. Άρα με το δικό σου σκεπτικό, ούτε το δικό σου είναι ανδρόγυνο λουκ».

Κλείνοντας, φανερά εκνευρισμένη, η Emilia της είπε: «Τι να κάνουμε εδώ μέσα δηλαδή; Τελείωσε η κουβέντα, τα λέγαμε, φιλάκια».