"Έσκασαν" τα ευχάριστα στον αέρα του Happy Day - Η Σταματίνα Τσιμτσιλή ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη

Γνωστή γυναίκα της showbiz θα γίνει μανούλα!

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Μια πολύ ευχάριστη ανακοίνωση έκανε το πρωί της Τετάρτης 22/2 η Σταματίνα Τσιμτσιλή μέσα από την εκπομπή Happy Day, με αφορμή την είδηση του χωρισμού της Ελεωνόρας Ζουγανέλη και του Σπύρου Δημητρίου και τη συνέντευξη του Πέτρου Κουσουλού στην κάμερα της εκπομπής, που είπε πως το έμαθε από τα ΜΜΕ.

«Είναι κάτι που το πληροφορήθηκα κι εγώ από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης. Είναι πολύ φίλος μου ο Σπύρος Δημητρίου, είναι ένας εξαιρετικός δικηγόρος και πολύ καλό παιδί. Πραγματικά στεναχωρήθηκα, αλλά εύχομαι κάθε τι το οποίο γίνεται στη ζωή είναι για καλό.

Επειδή γνωρίζω τον Σπύρο εκτιμώ ότι αυτή η απόφαση που πήρε θα είναι συνειδητή και θα είναι καλό και για εκείνον και για την πρώην σύζυγό του. Νομίζω ότι είναι μια συνειδητοποιημένη επιλογή αυτή η οποία έγινε. Ο Σπύρος και η Ελεωνόρα είναι νέοι άνθρωποι και έχουν όλο το χρόνο μπροστά τους για να ξαναφτιάξουν τη ζωή τους», αποκάλυψε ο Πέτρος Κουσουλός για το ζευγάρι -δείτε εδώ και την πρώτη δήλωση του Σπύρου Δημητρίου.

Η αποκάλυψη της Σταματίνας Τσιμτσιλή για την εγκυμοσύνη

Αμέσως μετά την προβολή του αποσπάσματος, η εκπομπή σχολίασε τις δηλώσεις του και κάποια στιγμή η Σταματίνα Τσιμτσιλή πήρε τον λόγο και αποκάλυψε: «Και εμείς έχουμε μια αξιοπρέπεια. Και εμείς μαθαίνουμε πράγματα που δεν τα δημοσιοποιούμε. Μπορεί να είμαστε δημοσιογράφοι, να θέλουμε να κάνουμε νούμερα, να θέλουμε να βγάζουμε αποκλειστικά, αλλά δεν είναι όλα στον βωμό της τηλεθέασης.

Δηλαδή θέλω να πω, εγώ αυτή τη στιγμή ξέρω μια εγκυμοσύνη που είναι σε εξέλιξη που αν μαθευτεί θα ταράξει τα νερά, γιατί είναι μη αναμενόμενη. Ξέρω επίσης για χωρισμούς. Κάποια πράγματα αν δεν διασταυρωθούν, δεν τα λες».