«Αυτά είναι καραγκιοζιλίκια» - Φανερά ενοχλημένος ο Δημήτρης Ουγγαρέζος σε ερώτηση για το τηλεοπτικό του μέλλον

«Είναι προσβλητικό για τον τηλεθεατή να μιλάμε για...»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Αυτά είναι καραγκιοζιλίκια» - Φανερά ενοχλημένος ο Δημήτρης Ουγγαρέζος σε ερώτηση για το τηλεοπτικό του μέλλον

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος παραχώρησε μία συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής του ΣΚΑΪ, Πρωινό μας, την Τετάρτη 22/2 και αναφέρθηκε στην καριέρα του ως δημοσιογράφος και παρουσιαστής, εξηγώντας ποια είναι η σχέση του με την δημοσιότητα και το γεγονός πως η προσωπική του ζωή απασχολεί το κοινό, ενώ δεν δίστασε να εκφράσει και την άποψή του για την παρουσία της Φαίης Σκορδά στο The Voice (δείτε εδώ την αλήθεια για την συμπεριφορά της πίσω από τις κάμερες).

Μάλιστα, απάντησε και για τα μελλοντικά του σχέδια στο "γυαλί", μιλώντας πάντα για την επόμενη χρονιά και έπειτα, ωστόσο φάνηκε να ενοχλείται από αυτή την ερώτηση και τόνισε πως υπάρχει και ένα συμβόλαιο στη μέση που δεν μπορεί να προσπεράσει (δείτε εδώ την ατάκα της Μενεγάκη που πρόδωσε τι θα γίνει), εφόσον δεν είναι και η πρώτη φορά που καλείται να απαντήσει για το συγκεκριμένο θέμα.

Ενοχλημένος ο Δημήτρης Ουγγαρέζος σε ερώτηση δημοσιογράφου για το τηλεοπτικό του μέλλον

«Πάντα ένιωθα ότι με ήξερε ο κόσμος, ένιωθα οικειότητα. Η δημοσιότητα είναι μέρος της δουλειάς μας. Είδαμε και πάθαμε να τα καταφέρουμε, οπότε τώρα θα το παίξουμε ότι δεν μας αρέσει και θα φοράμε γυαλιά ηλίου και θα κρυβόμαστε; Αυτά είναι καραγκιοζιλίκια, ειδικά στην Ελλάδα. Γελάει ο κόσμος άμα το παίζεις ντίβα», είπε χαρακτηριστικά σε πρώτο επίπεδο ο ίδιος.

Όσον αφορά τη Φαίη Σκορδά στην παρουσίαση του Voice, ο δημοσιογράφος είπε: «Η Φαίη είναι γεννημένη γι’ αυτό», ενώ για την επόμενη σεζόν απάντησε: «Είναι προσβλητικό για τον τηλεθεατή να μιλάμε για του χρόνου. Έχω συμβόλαιο με το Mega και την Ελένη».