«Έχω μιλήσει με τον περιβάλλον...» - Το σχόλιο περί τρίτου προσώπου στο γάμο Ελεωνόρας Ζουγανέλη & Σπύρου Δημητρίου

Όσα ειπώθηκαν στο Πρωινό μας

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Έχω μιλήσει με τον περιβάλλον...» - Το σχόλιο περί τρίτου προσώπου στο γάμο Ελεωνόρας Ζουγανέλη & Σπύρου Δημητρίου

Πρώτο θέμα συζήτησης στις εκπομπές είναι το διαζύγιο της Ελεωνόρας Ζουγανέλη με τον Σπύρο Δημητρίου. Το ζευγάρι χώρισε επίσημα τον Οκτώβρη, την ώρα που οι φήμες περί χωρισμούς έδιναν και έπαιρναν από το καλοκαίρι. Το γεγονός όμως έγινε γνωστό στις 21/2 μέσα από το Πρωινό μας.

Την επόμενη ημέρα στο Mega Καλημέρα μαθεύτηκε πως:

«Έχω μιλήσει και με τις δύο πλευρές. Ήταν κάτι το οποίο το ήξερα πολύ καιρό απλά δεν μπορούσα να το μοιραστώ γιατί και οι ίδιοι δεν ήθελαν να βγει προς τα έξω το θέμα του χωρισμού τους. Είχα σεβαστεί το γεγονός ότι τα παιδιά δεν ήθελαν να το πουν, ωστόσο όλες αυτές οι φήμες που κυκλοφορούσαν δεν ήταν χωρίς φωτιά. Υπήρχαν πολλές φορές που το ζευγάρι είχε έρθει σε διάσταση, προσπαθούσαν να σώσουν τον γάμο τους. Τελικά πήραν τώρα την οριστική απόφαση να προχωρήσουν σε διαζύγιο.

Είναι βελούδινο το διαζύγιο, δεν υπάρχει κανένα θέμα μεταξύ τους. Ο ένας εκτιμά τον άλλον πάρα πολύ. Θα βγει πολύ γρήγορα το διαζύγιο γιατί είναι συναινετικό. Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη και ο Σπύρος Δημητρίου είναι πολύ καλά. Θέλουν και οι δύο να προχωρήσουν τη ζωή τους. Κι εγώ θα πω αυτό που λέω πάντα, ότι ένας χωρισμός είναι για καλό. Είναι για να προχωρήσεις παραπέρα» είπε αρχικά δημοσιογράφος.

«Ήταν όντως πολύ μεγάλος έρωτας. Γνωρίστηκαν την ημέρα που έχασε ο Σπύρος τον πατέρα του. Είχε άδοξο τέλος αυτός ο γάμος, δεν τρέχει και τίποτα σιγά».

Το ξεκαθάρισμα για το τρίτο πρόσωπο στο γάμο Ζουγανέλη - Δημητρίου

Σήμερα 23/2 ωστόσο το πρωί, στο Happy Day αποκαλύφθηκε πως ο ένας από τους δυο έχει προχωρήσει στη ζωή του και μάλιστα με πρόσωπο της τηλεόρασης.

Την αποκάλυψη αυτή σχολίασαν στο Πρωινό μας, με την εκπομπή ωστόσο να ξεκαθαρίζει πως δεν χώρισαν λόγω τρίτου προσώπου, θέλοντας να αποφύγουν τις παρεξηγήσεις.

«Έχω μιλήσει με τον περιβάλλον της Ελεωνόρας Ζουγανέλη. Ο χωρισμός δεν έγινε εξαιτίας της ύπαρξης τρίτου προσώπου και αυτό πρέπει να ξεκαθαριστεί. Θεωρώ πως μπορεί να αδικήσει ένα από τα δύο άτομα που παίρνουν το διαζύγιο. Έχει βάση το ρεπορτάζ της Τίνας αλλά δεν ήταν το τρίτο πρόσωπο ο λόγος του χωρισμού Το ζευγάρι είναι σε διάσταση από τον περασμένο Οκτώβριο», ειπώθηκε χαρακτηριστικά.