«Πάτε καλά; Κουράστηκα, γεια σας, κλείστε την τηλεόραση» - Έξαλλος ο Νίκος Μουτσινάς στον αέρα του ΣΚΑΙ

Με αφορμή το σάλο που έχει προκληθεί με Βανδή και Μπισμπίκη

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Πάτε καλά; Κουράστηκα, γεια σας, κλείστε την τηλεόραση» - Έξαλλος ο Νίκος Μουτσινάς στον αέρα του ΣΚΑΙ

Κανένας δεν έχει αφήσει πια ασχολίαστη τη σχέση της Δέσποινας Βανδή με τον Βασίλη Μπισμπίκη, με το ζευγάρι ωστόσο να μην πτοείται και να μην διστάζει να δείχνει δημόσια τον έρωτά του, ειδικά πριν μερικές μέρες.

Συγκεκριμένα, ο γνωστός ηθοποιός για ακόμα ένα Σαββατοκύριακο βρέθηκε στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται η αγαπημένη του και μάλιστα ανέβηκε πάνω στην πίστα και χόρεψε ζεϊμπέκικο, ενώ δεν ήταν λίγες οι φορές που την φίλαγε και ήταν αρκετά διαχυτικός. Το εν λόγω βίντεο (δείτε το εδώ) έχει σχολιαστεί ποικιλοτρόπως από πολλούς, με μερικούς να τους υπερασπίζονται και άλλους να τους σταυρώνουν κανονικά (δείτε εδώ τον αιχμηρό σχολιασμό της Ελένης Βιτάλη).

Τα σχόλια του Νίκου Μουτσινά για Βανδή - Μπισμπίκη

Το συμβάν αυτό φυσικά σχολίασε και ο Νίκος Μουτσινάς 23/2 σήμερα μέσα από την εκπομπή του, με τον παρουσιαστή να ενοχλείται έντονα.

«Ειλικρινά, τι παθαίνουμε; Τόση ανάλυση… Τι μας νοιάζει ρε παιδάκι μου; Περίμεναν οι κάμερες δηλαδή; Η ερώτηση ήταν: έρωτα θέλει η ζωή και όχι πόλεμο; Αλήθεια; Στον Μπισμπίκη; Πάτε καλά; Τι μας νοιάζει που φιλιούνται δύο άνθρωποι; Ένα straight ζευγάρι φιλιέται, που να ήταν gay το ζευγάρι και να φιλιότανε. Χαλαρώστε! Δύο άνθρωποι που είναι μαζί. Κουράστηκα. Γεια σας.

Η προσωπική ζωή είναι προσωπική ζωή. Να κρατάμε τα προσωπικά μας. Βλέποντας αυτό το βίντεο που παίζει παντού… αυτό είναι μια ενέργεια που πάει και κολλάει πάνω στον κόσμο, σε αυτούς τους δύο. Παρατήστε τα λίγο, αφήστε τον κόσμο να ζήσει. Τι τρέλα είναι αυτή; Ας κλείσει η τηλεόραση», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Νίκος Μουτσινάς.

Μάλιστα, αμέσως μετά, η Ματίνα Νικολάου εμφανίστηκε ως Βάνια – Βασίλης Μπισμπίκης, με μαύρα ρούχα και χόρεψε το περιβόητο ζεϊμπέκικο.

Δεν δίστασε κιόλας να.. φιλήσει στο στόμα τον Νίκο Μουτσινά -που ενσάρκωνε τη Δέσποινα Βανδή- ενώ ο παρουσιαστής λίγο αργότερα έκατσε στα πόδια της.