Όσο μεγαλώνει της μοιάζει ολοένα και περισσότερο - Η βραδινή έξοδος της Άντζελας Γκερέκου με την κόρη της, Μαρία

Γιόρτασαν τις Απόκριες στην Κεντρική Σκηνή του Σταύρου του Νότου!

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
(NDPPHOTO)
(NDPPHOTO)

Η Μαρία Βοσκοπούλου είναι η πολυαγαπημένη κόρη της Άντζελας Γκερέκου και του Τόλη Βοσκόπουλου, οι οποίοι πάντα βρίσκονταν πρώτοι στα φώτα της δημοσιότητας μέσα από τον έρωτα τους, που μέχρι να φύγει από τη ζωή ο τραγουδιστής, είχε το ίδιο πάθος (δείτε εδώ την κόρη και τη μαμά της Γκερέκου σε σπάνια βόλτα).

«21 χρόνια πριν ανήμερα της Παναγίας ήρθες στην ζωή μας κ μας γέμισες με την μεγαλύτερη χαρά. Το παιδί της Παναγίας έλεγε ο μπαμπάς σου... Σήμερα σε καμαρώνουμε γιατί είσαι ένα υπέροχο πλάσμα γεμάτο καλοσύνη κ αγάπη. Από τα βάθη της ψυχής μας, Χιλιόχρονη κ Ευλογημένη καρδιά μας. Σ' αγαπάμε πολύ. Εγώ από εδώ. Ο μπαμπάς από Εκεί...», είχε γράψει χαρακτηριστικά στο προφίλ της η Γκερέκου για την κόρη της.

Η δημοσιότητα ωστόσο είναι κάτι, που δεν αρέσει καθόλου στην κόρη των καλλιτεχνών, αφού όπως έχει κάνει γνωστό η ίδια ηθοποιός έχει κάνει μια συγκεκριμένη συμφωνία με την κόρη της επί του θέματος.

«Η κορούλα μου απαγορεύει να μιλάω για εκείνη, όπως κάθε παιδί που σέβεται τον εαυτό του. Είμαι πάρα πολύ περήφανη για το παιδί μου».

Οι επαγγελματικές υποχρεώσεις για την Γκερέκου είναι πραγματικά πολλές ειδικά με την συμμετοχή της στην καθημερινή σειρά του MEGA, Γη της ελιάς (δείτε εδώ τις σημερινές εξελίξεις), ωστόσο όταν έχει χρόνο επιθυμεί να τον αφιερώνει στη μονάκριβη της, με την οποία σπάνια κάνει κάποιες εξόδους μαζί της.

Η σπάνια βραδινή έξοδος της Άντζελας Γκερέκου με την κόρη της Μαρία

Αυτή την φορά, οι δύο τους, επέλεξαν να παρεβρεθούν σε μια συναυλία, τεσσάρων ωρών στην οποία συμμετείχαν ερμηνευτές – σπουδαστές όλων των ηλικιών γιορτάζοντας τις Απόκριες στην Κεντρική Σκηνή του Σταύρου του Νότου.

Το πρόγραμμα κάλυψε ένα ευρύ φάσμα της Pop & Rock μουσικής περιλαμβάνοντας διασκευές & επανεκτελέσεις διάσημων καλλιτεχνών όπως: Bon Jovi, Linkin’ Park, Steve Vai, Gary Moore,Santana, Christina Aguilera, Katy Perry, Joe Satriani, Lady Gaga The Beatles, Rihanna, Adele, Birdy, Bruno Mars, Αmy Winehouse.

Φυσικά, δεν μπορούσαν να περάσουν απαρατήρητες μητέρα και κόρη, δεν γινόταν να μην τις απαθανατίσει ο φωτογραφικός φακός.

Η Άντζελα Γκερέκου μαζί της κόρη της Μαρία, σε βραδινή έξοδο