Νέα οικογενειακή έξοδος για Τούνη & Αλεξάνδρου - Η τρυφερή φωτογραφία με τον γιο τους

Πιο χαμογελαστοί από ποτέ

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Instagram / Ιωάννα Τούνη
Instagram / Ιωάννα Τούνη

Μια ευτυχισμένη οικογένεια είναι εδώ και 2 περίπου μήνες η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου με τον γιο τους, ο οποίος φυσικά αποτελεί την νούμερο ένα προτεραιότητα του ζευγαριού.

Η γνωστή επιχειρηματίας έχει αφιερώσει πλήρως τον χρόνο της στην ανατροφή του μικρού και έχει περιορίσει κατά πολύ τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις αλλά και γενικότερα ότι έκανε πριν γίνει μανούλα. Όμως, φροντίζει να παραμένει αρκετά ενεργή στα social media και να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από την νέα της και πολύ διαφορετική πια καθημερινότητά της.

Νέα οικογενειακή έξοδος για Τούνη - Αλεξάνδρου μαζί με τον γιο τους

Μάλιστα, όπως αποκάλυψε πρόσφατα, επειδή την ρωτούν πολλοί followers της, όπου κι αν πηγαίνει έχει τον γιο της μαζί της, μιας και δεν έχει κάποιο άτομο να τον κρατήσει ούτε και θέλει ακόμα να προσλάβει κάποια γυναίκα -δείτε εδώ το σχετικό βίντεο που είχε ανεβάσει.

Έτσι λοιπόν πραγματοποιούν πολύ συχνά οικογενειακές εξόδους και το ίδιο έκαναν και χθες, Πέμπτη 23/2. Η Ιωάννα, ο Δημήτρης και ο γιος τους λοιπόν βγήκαν έξω βόλτα, χωρίς να αποκαλύπτουν το που και φυσικά απαθανάτισαν την όμορφη αυτή οικογενειακή στιγμή.

Νέα οικογενειακή έξοδος για Τούνη - Αλεξάνδρου μαζί με τον γιο τους

Το σώμα της Τούνη μετά τη γέννα του μωρού της

Την Δευτέρα 13/2 η Ιωάννα έκανε μια σειρά από stories στον προσωπικό της λογαριασμό, όπως συνηθίζει να κάνει και αφού αρχικά μας έδειξε, πως ξύπνησε με το μπέμπη της (δείτε εδώ την τρυφερή φωτογραφία) στη συνέχεια δημοσίευσε 2 βίντεο, στα οποία μας έδειχνε το σώμα της μετά τη γέννα, περιγράφοντας και τα συναισθήματά της.

«Έχω γεννήσει εδώ και έναν μήνα και 4-5 μέρες. Το σώμα μου αυτή τη στιγμή είναι έτσι. Δεν νιώθω ιδιαίτερα σέξι και γι’ αυτό φοράω εσώρουχο του Δημήτρη. Για να κρύβουν πράγμα… Έχασα τα πρώτα 8 κιλά κατευθείαν, δηλαδή μέσα στο 10ήμερο, αλλά έχω κολλήσει στα 6 κιλά plus που δεν φεύγουν με τίποτα.

Βέβαια, το σώμα μου έχει μαζέψει αρκετά. Χρησιμοποιώ και προϊόντα. Δεν θα πεθάνουμε κιόλας. Η αλήθεια είναι ότι δεν προσέχω καθόλου τη διατροφή μου αυτό το διάστημα γιατί κάνω θηλασμό και αυτό φαίνεται. Έχω υπογλυκαιμίες, πεινάω… Μετά τα 40 θα ξεκινήσω γυμναστήριο. Ελπίζω να με αφήσει ο μπέμπης με το καλό…», είπε η Ιωάννα Τούνη.