"Εξαφανισμένη" η Ελεωνόρα Ζουγανέλη, σίφουνας ο Σπύρος Δημητρίου - Η αντίδραση του όταν του ζήτησαν δηλώσεις οι δημοσιογράφοι

Αυτό μόνο αρκέστηκε να πει

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor

Ένα από τα πιο πολυσυζητημένα διαζύγιο είναι αυτό της Ελεωνόρα Ζουγανέλη με τον Σπύρο Δημητρίου. Μπορεί να παντρεύτηκαν πριν δυο χρόνια στις Σπέτσες σε μια πολύ ρομαντική τελετή, ωστόσο, από τον περασμένο Οκτώβρη είναι σε διάσταση, αποφασίζοντας να χωρίσουν τους δρόμους τους στην προσωπική ζωή.

Οι φήμες τους ήθελαν να χωρίζουν από το καλοκαίρι, όταν ο δικηγόρος πέρασε τα γενέθλια του μόνο με φίλους, την ώρα που η τραγουδίστρια έλεγαν πως κάνει περιοδεία. Η επιβεβαίωση λοιπόν, άργησε να έρθει με τον πατέρα της, Γιάννη Ζουγανέλη να είναι εκείνος που έκανε τις πρώτες του δηλώσεις.

Από την άλλη, η Ελεωνόρα Ζουγανέλη δεν έχει κάνει καμία δήλωση ή περίεργη ανάρτηση στο προφίλ της στο Instagram, παρόλο μάλιστα, που μετά την αποκάλυψη πως ένας από τους δυο έχει νέα σχέση, προκλήθηκε αναστάτωση περί τρίτου προσώπου στο διαζύγιο.

Η πρώτη αντίδραση του Σπύρου Δημητρίου για το διαζύγιο

Χθες 23/2 ο Σπύρος Δημητρίου εμφανίστηκε στην εκπομπή Αλήθειες με την Ζήνα και η κάμερα του Happy Day τον περίμενε έξω από το κανάλι. Όταν όμως έφτασε με το αυτοκίνητο του, πάτησε γκάζι για να αποφύγει τις κάμερες, λέγοντας απλά «Τίποτα, τίποτα, τίποτα».

Η ανάρτηση που είχε κάνει λίγο νωρίτερα

Λίγες ώρες μετά την αποκάλυψε του διαζυγίου τους, ο Σπύρος Δημητρίου έκανε την πρώτη του ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Συγκεκριμένα, δημοσίευσε ένα βίντεο στο οποίο έπαιζε μουσική και στη λεζάντα του έγραψε «Elvis Presley για κάποιον λόγο...» .

Να σημειωθεί πως ένας από τους δυο, έχει προχωρήσει στη ζωή του και μάλιστα είναι σε σχέση με πρόσωπο της τηλεόρασης.