«Στο σπίτι υπάρχουν και οι λύπες...» - Η αποκάλυψη του Άκη Πετρετζίκη για την γυναίκα και τα παιδιά του

«Δεν είμαστε για τέτοια πράγματα»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Στο σπίτι υπάρχουν και οι λύπες...» - Η αποκάλυψη του Άκη Πετρετζίκη για την γυναίκα και τα παιδιά του

Την πρωτοχρονιάτικη κοπή της πίτας έκοψε χθες 23/2 το βράδυ ο τηλεοπτικός σταθμός Alpha και φυσικά οι περισσότεροι από τους παρουσιαστές αλλά και διάφορα μέλη του καναλιού έδωσαν το παρών -δείτε εδώ ποιοι πήγαν και ποιοι όχι.

Ανάμεσά τους ήταν και ο Άκης Πετρετζίκης, ο οποίος μίλησε και στις τηλεοπτικές κάμερες των τηλεοπτικών ψυχαγωγικών εκπομπών και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην ζωή του, ως πατέρας δύο παιδιών πλέον (δείτε εδώ μια υπέροχη φωτογραφία με την κορούλα του).

Οι δηλώσεις του Άκη Πετρετζίκη για την οικογένειά του

«Πέρασαν πολλά χρόνια από τη στιγμή που ήρθα στον Alpha και τον έχω πετύχει και σε καλές στιγμές και σε κακές. Φέτος διανύουμε ίσως από τις καλύτερες χρονιές», είπε αρχικά ο Άκης Πετρετζίκης, ο οποίος είπε ότι θα συνεχίσει στο κανάλι και την επόμενη σεζόν.

Αναφορικά με την προσωπική του ζωή, τόνισε: «Τα επαγγελματικά σπίτι δεν μπαίνουν από την πόρτα, δεν είναι σωστό. Στο σπίτι δεν μπορεί να πηγαίνεις μόνο χαρές, υπάρχουν και οι λύπες, αν είναι όμως να πηγαίνει λύπες, άστο. Και με δύο παιδιά τώρα. Δεν είμαστε για τέτοια πράγματα».

Η αγωνία του για τη δύο μηνών κόρη του

Ο Άκης Πετρετζίκης βρέθηκε καλεσμένος την Τετάρτη 21/12 στο Ηappy Day του Alpha μιλώντας πολύ ανοιχτά για το πόσο πολύ έχει αλλάξει η ζωή του από τη στιγμή, που ήρθε στη ζωή και το δεύτερο παιδί του.

Να τονίσουμε εδώ, πως ο γνωστός και πολύ πετυχημένος σεφ έχει φέρει στον κόσμο μαζί με τη γυναίκα του τον Αχιλλέα και πριν από περίπου δύο μήνες υποδέχτηκαν και την κόρη τους (δείτε εδώ την αντίδραση του γιου του όταν τον είδε στην τηλεόραση).

«Έχω κάνει διατριβή στην παιδική διατροφή. Αν δεν το ζήσεις δεν έχεις και αντικειμενική άποψη για το παιδικό φαγητό. Με τον Αχιλλέα πειραματίστηκα αρκετά. Είναι το φανταστικότερο παιδί του κόσμου. Θέλει τρόπο και να καταλάβεις ότι το παιδί είναι παιδί αλλά είναι και άνθρωπος και σαν άνθρωπος πρέπει να του συμπεριφερθείς. Το θέμα διατροφής το έχω πάει πολύ μπροστά.

Θέλω να είμαι σίγουρος και για το δεύτερο, ότι αυτά που έζησα στο πρώτο θα συμβούν και στο δεύτερο. Κάποια στιγμή θέλω να γράψω έναν οδηγό για το πώς μπορείς να μαγειρέψεις για τα παιδιά. Είναι δύσκολο να φτιάξεις φαγητό για τα παιδάκια», είχε πει ο Άκης Πετρετζίκης.

Όπου και αν βρεθεί εκθειάζει τη μαμά των παιδιών του και μάλιστα εκφράζει τις ανησυχίες του αλλά και τις δυσκολίες, που αντιμετωπίζει με το μεγάλωμα των παιδιών μιας και είναι και τα δύο σε μικρή ηλικία.

«Φίλε οι γυναίκες, με το που γεννιέστε έχετε προσωπικότητα, έχετε απαιτήσει, απαιτείται. Ο άντρας αργεί να διαμορφώσει προσωπικότητα», είπε ο Άκης Πετρετζίκης απαντώντας στην ερώτηση του Φραγκολιά σχετικά με το αν θα αγχωθεί όταν η κόρη του θα φτάσει στα 16 και θα μπαίνει σε ξένα αμάξια με εκείνον να απαντάει: «Είναι δύο μηνών, γιατί μου λες για 16...άσε, εντάξει».