Πήγε στο κομμωτήριο με το που έφυγε από την Ελλάδα - Αγνώριστη η Μαρία Ολυμπία μετά το μνημόσυνο του Τέως Βασιλιά Κωνσταντίνου

Δείτε την αλλαγή στα μαλλιά της

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Έχει περάσει πάνω από ενάμισης μήνας από την ημέρα, που έφυγε από τη ζωή ο Τέως Βασιλιάς Κωνσταντίνος και έτσι μετά την κηδεία του και μετά το μνημόσυνο, που έγινε για τις 40 ημέρες θανάτου του, τα μέλη της οικογένειάς του μπορούν σιγά σιγά να αποχωρήσουν από την Ελλάδα.

Σε ότι αφορά το γιο του Παύλο, τη σύζυγό του Μαρί Σαντάλ και τα παιδιά τους έμειναν στη χώρα με χαρά μέχρι να ολοκληρωθούν όλες οι τελετές, μιας και έχει γίνει γνωστό, πως θα έρχονται στο εξής πολύ πιο συχνά.

Η Μαρία Ολυμπία, η εγγονή του τέως είχε μεγάλη αγάπη στον παππού της και αυτό αποδείχθηκε μέσα από μία ανάρτησή, που είχε κάνει στα social media για εκείνον (δείτε την εδώ).

Η αλλαγή στα μαλλιά της Μαρίας Ολυμπίας

Αφού λοιπόν, το νεαρό μέλος της βασιλικής οικογένειας έφυγε από την Ελλάδα, επέστρεψε στα καθήκοντά της και μάλιστα μέσα από το instagram είδαμε, πως ένα από τα μελήματά της ήταν να πάει στο κομμωτήριο αλλάζοντας το look στα μαλλιά.

Μαρία Ολυμπία - μαλλιά

Οι πρώτες δηλώσεις του Παύλου μετά τον θάνατο του πατέρα του

Tα περισσότερα μέλη της τέως βασιλικής οικογένειας αναχωρούν ή αναχώρησαν από την Ελλάδα, ωστόσο ο Παύλος παραμένει στη Ελλάδα και μίλησε για πρώτη φορά μετά τον θάνατο του πατέρα του στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινού» και τον Θάνο Βάγιο.

Ο πρωτότοκος γιο του ξεκαθάρισε πως από εδώ και στο εξής θα έρχεται όλο και πιο συχνά στην Ελλάδα, ενώ τόνισε πως η ψυχολογία της μητέρας του είναι καλή -δείτε εδώ την υπερπολυτελέστατη βίλα που θα αγοράσει στις Σπέτσες μαζί με την Μαρί Σαντάλ.

«Θα είμαι εδώ πολύ συχνά. Κάποια στιγμή θα σας κάνω δηλώσεις, δεν έχω αποφασίσει ακριβώς πότε θα μιλήσω, αλλά σύντομα θα γίνει. Θα πηγαινοερχόμαστε στην Ελλάδα, γιατί τα παιδιά έχουν σχολείο ακόμα. Ίσως κάνουμε ένα μνημόσυνο στην Αγγλία, γιατί υπάρχει πολύς κόσμος στην Ευρώπη και στην Αγγλία που τον αγαπούσε.

Το χθεσινό ήταν κάτι δικό μας, για την Ελλάδα και τους ανθρώπους που τον ξέρανε από χρόνια. Ήταν όλοι οι συμμαθητές του, φίλοι και συνεργάτες από τα παλιά τα χρόνια. Για μένα ήταν ο πατέρας μου, ο πιο αγαπημένος μου άνθρωπος. Τι να σας πω; Η ψυχολογία της μητέρας μου είναι πολύ καλή. Θα μείνει εδώ. Όπως σας είπα εγώ θα πηγαινοέρχομαι, οπότε θα με βλέπετε πολύ. Σας ευχαριστώ πολύ» είπε χαρακτηριστικά ο Παύλος.