«Παρουσιάστρια που θα μοιραζόμασταν τα δελτία ειδήσεων έβαλε άνωθεν δυνάμεις για να...» - Σοκάρει η Εύη Φραγκάκη με την δημόσια καταγγελία της

Όλο το παρασκήνιο

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Παρουσιάστρια που θα μοιραζόμασταν τα δελτία ειδήσεων έβαλε άνωθεν δυνάμεις για να...» - Σοκάρει η Εύη Φραγκάκη με την δημόσια καταγγελία της

Η Εύη Φραγκάκη παραχώρησε μία σπάνια συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής του ALPHA, Happy Day, το πρωί της Παρασκευής 24/2 και προχώρησε σε δηλώσεις για όλα. Πιο συγκεκριμένα, αναφέρθηκε στην καριέρα της στο "γυαλί", στον ανταγωνισμό που έχει αντιμετωπίσει όλα αυτά τα χρόνια στη ζωή της λόγω της δουλειάς της, αλλά και για την προσωπική της ζωή, τον γιο της και τον πρώην σύζυγό της (δείτε εδώ όλη την αλήθεια για την επιμέλεια του παιδιού τους).

Αξίζει να σημειωθεί πως η παρουσιάστρια αυτό το διάστημα βρίσκεται στο κανάλι του Action 24 και καθημερινά παρουσιάζει το δελτίο ειδήσεων του καναλιού, κάτι πολύ οικείο για την ίδια, αφού αυτός ο "σοβαρός" ρόλος την ταιριάζει και είναι κάτι που ξέρει πολύ καλά να κάνει.

Καταγγελία "σοκ" από την Εύη Φραγκάκη για γνωστή παρουσιάστρια

«Μου έκαναν πρόταση για το δελτίο ειδήσεων στο Action 24. Ποτέ δεν είχε βγει από το μυαλό μου, τα δελτία θα είναι πάντα η μεγάλη μου αγάπη», είπε αρχικά για την επιστροφή της στην τηλεόραση.

Και στη συνέχεια πρόσθεσε: «Δεν περνάει καμία μέρα από την ώρα που μπαίνουμε στη δημοσιογραφία χωρίς να αισθανόμαστε ανταγωνισμό. Το 2003, σε μεγάλο κανάλι, μου είπαν ότι δεν θα κάνω δελτία ειδήσεων όπως ήξερα και να μην ρωτάω πολλά. Παρουσιάστρια που θα μοιραζόμασταν τα δελτία ειδήσεων έβαλε άνωθεν δυνάμεις για να μην κάνω εγώ».

Κλείνοντας, ανέφερε: «Ο γιος μου έκλεισε τα 14, δεν έχουμε ακραία φαινόμενα εφηβείας. Είμαστε ενθουσιασμένοι που ο γιος μου θα αποκτήσει αδελφάκι από τον μπαμπά του. Το περιμένει περισσότερο απ’ όλους. Είναι 12 χρόνια που πήραμε διαζύγιο. Βοήθησε τον γιο μας ότι και οι δύο φτιάξαμε τις ζωές μας».

Αυτός είναι ο γιος της

Η Εύη Φραγκάκη δεν επιθυμεί να απασχολεί με τα προσωπικά της και παρά το γεγονός, ότι ο γάμος που έκανε πριν χρόνια με γνωστό δημοσιογράφο έληξε, εκείνη έχει επιλέξει να κρατάει το θετικό του γεγονότος, που δεν είναι άλλο από την ύπαρξη του γιου της στη ζωή.

Ο Σταύρος έχει μεγαλώσει πολύ, καθώς σήμερα είναι 13 ετών και από μια φωτογραφία, που δημοσίευσε η μητέρα του στο instagram από τις κοινές τους διακοπές στην Κρήτη, βλέπουμε πως είναι ένας κούκλος με πράσινα μάτια και μάλιστα μοιάζει αρκετά στη μητέρα του, η οποία τον καμαρώνει σαν κλασσική Ελληνίδα μαμά.

«Καλοκαίρι είναι: να κάνουμε μαζί βουτιές, να γελάμε παρέα πάνω από junk food (πότε - πότε ), να είμαι υπερήφανη για το νέο σου πτυχίο, να σε βλέπω να παίζεις σαν μικρό παιδί. να σε χαζεύω όταν με κρατάς αγκαλιά σαν μεγάλος άντρας!

Ως μανού σου, είμαι απλά η αρχή σου, έχεις όλη τη ζωή μπροστά σου να τη ζήσεις όπως αξίζει σε σένα και όπως τη θελήσεις εσύ!».

Εύη Φραγκάκη - Γιος