«Αρνούμαι να....» - Το σχόλιο όλο νόημα της Μαίρης Χρονοπούλου για Βανδή & Μπισμπίκη 

Η τοποθέτηση της ηθοποιού στην διαχυτικότητα του ζευγαριού

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Αρνούμαι να....» - Το σχόλιο όλο νόημα της Μαίρης Χρονοπούλου για Βανδή & Μπισμπίκη 

Μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στην εφημερίδα «Πρώτο Θέμα» και στον Δημήτρη Δανίκα παραχώρησε πρόσφατα η Μαίρη Χρονοπούλου. Η γνωστή ηθοποιός, μεταξύ άλλων, σχολίασε την πολυσυζητημένη είδηση των ημερών, τα βίντεο με τα τρυφερά τετ α τετ του Βασίλη Μπισμπίκη με την Δέσποινα Βανδή επί σκηνής.

Συγκεκριμένα, ο γνωστός ηθοποιός για ακόμα ένα Σαββατοκύριακο βρέθηκε στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται η αγαπημένη του και μάλιστα ανέβηκε πάνω στην πίστα και χόρεψε ζεϊμπέκικο, ενώ δεν ήταν λίγες οι φορές που την φίλαγε και ήταν αρκετά διαχυτικός. Το εν λόγω βίντεο (δείτε το εδώ) έχει σχολιαστεί ποικιλοτρόπως από πολλούς, με μερικούς να τους υπερασπίζονται και άλλους να τους σταυρώνουν κανονικά (δείτε εδώ τον αιχμηρό σχολιασμό της Ελένης Βιτάλη).

Το σχόλιο της Μαίρης Χρονοπούλου για Βανδή - Μπισμπίκη

Αυτή ιστορία με τον Μπισμπίκη και την Βανδή, που βγαίνουν κάθε τόσο να αγκαλιάζονται και να φιλιούνται δημοσίως;

Τους τη δίνει. Άμα τους τη δίνει να κάνουνε έτσι, εμείς θα τους εμποδίσουμε;

Ο καθένας κάνει ότι θέλει. Αλλά δεν είναι μια επίδειξη όλο αυτό;

Θα το νιώθουν για να το κάνουν τα παιδιά. Πολλές φορές νιώθει την ανάγκη να κρατήσεις, να σε κρατήσει κάποιος άνθρωπος και δημόσια να σε κρατήσει.

Tο έκανες εσύ στο παρελθόν αυτό;

Περίπου. Διαχυτική δημόσια ήμουν. Όχι σε τέτοιο βαθμό. Σέβομαι το κέφι του καθενός.

Παρά το πέρασμα του χρόνου, αισθάνεσαι πως έχεις, πως να το πω, μια παιδικότητα, σαν να μην…

Αρνούμαι να γεράσω. Αυτό. Θα πεθάνω νέα.

Αυτό που με στεναχώρησε πάρα πάρα πολύ ήταν τα παιδάκια τα μικρά και τα ανήλικα που πηγαίνανε μαζί τους. Με τι παιδόφιλούς γέμισε ο τόπος καλέ; Φρίκη, φρίκη. Τεσσάρων και εφτά ετών παιδάκια Χριστός και Παναγία.

To σχόλιο της πρώην συζύγου του Μπισμπίκη

Αίσθηση πρέπει να πούμε, πως προκαλεί η ανάρτηση, που έκανε η πρώην σύζυγός του Βασίλη Μπισμπίκη και μητέρα του παιδιού τους, η Κωνσταντίνα Μπεκιάρη, την οποία έκανε τη Δευτέρα 20/2 στο instagram.

Μπορεί η ίδια να μην αναφέρει πουθενά τα ονόματα Μπισμπίκης και Βανδή, σε κάθε περίπτωση όμως η λεζάντα, που επέλεξε να γράψει αλλά και η συγκυρία, δείχνουν όλα μαζί, πως πάνε στις κινήσεις του ηθοποιού...

«Αμαρτίαι γονέων, παιδεύουσι τέκνα.-», έγραψε η Κωνσταντίνα Μπεκιάρη.