Σαρωτική πρωτιά για τη Ναταλία Γερμανού και το Καλύτερα δε γίνεται - Το δημόσιο ευχαριστώ στο κοινό της

«Διαψευστήκαμε...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Σαρωτική πρωτιά για τη Ναταλία Γερμανού και το Καλύτερα δε γίνεται - Το δημόσιο ευχαριστώ στο κοινό της

Μπορεί να βρισκόμαστε στα μισά του τριημέρου της Καθαράς Δευτέρας και πολλοί να είναι εκείνοι, που επέλεξαν να φύγουν εκτός Αθηνών με σκοπό να επισκεφτούν κάποιο από τα πολλά καρναβάλια, που έχουν διοργανωθεί, ωστόσο υπάρχουν και εκείνοι, που θα μείνουν πίσω.

Για το λόγο αυτό είδαμε, πως τα περισσότερα τηλεοπτικά προγράμματα βγήκαν κανονικά στον αέρα με σκοπό να κρατήσουν παρέα σε όσους θα έμεναν σπίτι τους.

Ένα από τα προγράμματα αυτά λοιπόν, ήταν και το Καλύτερα δε γίνεται με τη Ναταλία Γερμανού, η οποία δεδομένων των νούμερων τηλεθέασης, που πήρε στα χέρια της την Κυριακή 26/2 είδε, πως είχε το κοινό με το μέρος της (δείτε εδώ γιατί βγήκε μαυροφορεμένη το Σάββατο στην εκπομπή).

  • ΣΚΑΙ: Γεια σου 9,9
  • OPEN: Λάβα 3,6
  • ΑΝΤ1: Κων/νου και Ελένης (E) 8,8
  • MEGA: Γιε μου γιε μου 6,3
  • STAR: Ο δασκαλάκος ήταν λεβεντιά 11,9
  • ALPHA: Καλύτερα Δε Γίνεται 22,7
  • ΕΡΤ: Δυο στη 1 2,8

Πρώτη με διαφορά βγήκε το Σάββατο 25/2 η Ναταλία με το 22,7% και έτσι δε μπόρεσε να μην ευχαριστήσει τον κόσμο για την προτίμηση, που έδειξε για άλλη μια φορά στο πρόσωπό της.

Το δημόσιο ευχαριστώ της Ναταλίας Γερμανού στο Καλύτερα δε γίνεται

«To “Me, Myself & I” λέγαμε από χθες με τον μουσικό μας επιμελητή να το βάλουμε ως έναρξη, αστειευόμενοι ότι τριήμερο Καθαράς Δευτέρας “ποιος μας βλέπει; Εμείς και εμείς”. Όμως διαψευστήκαμε παίρνοντας τις σημερινές μετρήσεις της τηλεθέασης.

Σας χρωστάμε ένα τεράστιο ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μας για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε. Για την παρέα σας, για όλα. Τίποτα δε θεωρούμε δεδομένο σε αυτή τη ζωή και ποτέ δε θα το θεωρήσουμε δεδομένο, όσα χρόνια κι αν αξιωθούμε να κάνουμε αυτή τη δουλειά. Το ευχαριστώ είναι μέσα από την καρδιά μας», είπε η Ναταλία Γερμανού.