Κυριακή, 04 Ιουνίου 2023 | Επικοινωνία

Μαυροφορεμένη και βουρκωμένη στον αέρα του ALPHA η Ναταλία Γερμανού - «Θα σε έχω πάντα στην καρδιά μου»

Συγκινημένη με την απώλεια του πατριού της

Μαυροφορεμένη και βουρκωμένη στον αέρα του ALPHA η Ναταλία Γερμανού - «Θα σε έχω πάντα στην καρδιά μου»
TV 25.02.2023 14:19
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Πολύ δύσκολη ήταν αυτή η εβδομάδα για τη Ναταλία Γερμανού, η οποία έκανε γνωστό μέσα από το λογαριασμό της στο Facebook, πως η οικογένεια της δοκιμάστηκε από μια μεγάλη απώλεια. Συγκεκριμένα, ο ιστορικός Γιώργος Β. Δερτιλής έφυγε από τη ζωή, με τον οποίο η παρουσιάστρια είχε πολύ καλή σχέση, μιας και ήταν ο πατριός της, δηλαδή ο σύντροφος της μητέρας της, Εριέττας Μαυρουδή (δείτε εδώ σπάνια φωτογραφία της).

«Αυτός ο σπουδαίος άνθρωπος, ήταν ο δεύτερος πατέρας μου. Ο πατριός μου. Τα τελευταία 25 χρόνια χάζευα το λόγο του, τη μόρφωσή του, τη σπάνια ευγένεια και τη γλυκύτητα που είχε σαν άνθρωπος. Δεν ξέρω για ποιο πράγμα καμάρωνα πιο πολύ για τις συζητήσεις που κάναμε -κι όσα μάθαινα από κείνον- ή για την απίστευτη αγάπη που είχε στη μητέρα μου. Γιώργο μου αγαπημένε.. ξεκουράσου. Σ αγαπάμε», έγραψε η Ναταλία Γερμανού στην ανάρτησή της -δείτε εδώ και την ανάρτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Συγκινημένη στον αέρα της εκπομπής της η Ναταλία Γερμανού με την απώλεια του πατριού της

Σήμερα 25/2 λοιπόν και συγκεκριμένα στην έναρξη της εκπομπής της, η λαμπερή παρουσιάστρια είπε δύο λόγια για τον άνθρωπο που έζησε δίπλα στην μητέρα της 30 ολόκληρα χρόνια και της έμαθε πολλά πράγματα.

«Η δική μου βδομάδα ήταν λίγο δύσκολη. Θα τα διαβάσατε ίσως. Την αγάπη μου και από εμένα στη μαμά μου. Έχασε τον άντρα της. Γιατί όταν είσαι με έναν άνθρωπο 30 χρόνια…Αυτός ο υπέροχος πατριός μου. Ένας από τους σπουδαιότερους ανθρώπους γιατί συνδύαζε αυτά τα τρία πράγματα που.. Παιδεία, ευγένεια, καλοσύνη. Όταν τα έχει αυτά πώς να μην τον αγαπήσεις, πόσα πράγματα από αυτόν τον άνθρωπο, πόσες συζητήσεις. Καλό ταξίδι Γιώργο μου αγαπημένε! Θα σε έχω πάντα στην καρδιά μου, πολύ σπουδαίος άνθρωπος. Μαμά, δυνατά!», ανέφερε βουρκωμένη η παρουσιάστρια.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

''Χαμός'' στον Alpha με πρωταγωνίστρια τη Ναταλία Γερμανού - Η δελεαστική πρόταση που της έγινε

«Μην μας ξαναδείτε! Δεν θέλουμε τηλεθεατές σαν εσάς» - Πυρ και μανία η Ναταλία Γερμανού στον αέρα του ALPHA

Share