Σπύρος Μπιμπίλας: «Τον βλέπω συνέχεια στις...» - Οι δηλώσεις του για τον Βασίλη Μπισμπίκη

Όλα όσα είπε στον αέρα του Πρωινό μας!

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Σπύρος Μπιμπίλας: «Τον βλέπω συνέχεια στις...» - Οι δηλώσεις του για τον Βασίλη Μπισμπίκη

Το πρωί της καθαράς Δευτέρας (27/2) στην ψυχαγωγική εκπομπή «Πρωινό μας» βρέθηκε καλεσμένος ο Σπύρος Μπιμπίλας. Ο πρόεδρος του ΣΕΗ και ηθοποιός, που έκλαψε μπροστα στον τηλεοπτικό φακό (δείτε εδώ τον λόγο) μίλησε στην εκπομπή του ΣΚΑΙ για όλους και για όλα.

Ο Σπύρος Μπιμπίλας έκανε λόγο για την επαγγελματική του πορεία και τα μελλοντικά του σχέδια, αλλά κλήθηκε να απαντήσει για τον Βασίλη Μπισμπίκη με την Δέσποινα Βανδή και το βίντεο με το ζεϊμπέκικο (δείτε το εδώ).

Οι δηλώσεις του Σπύρου Μπιμπίλα για τον Μπισμπίκη και την Βανδή

Ο Σπύρος Μπιμπίλας δεν δίστασε να απντήσει για την viral εμφάνιση του Βασίλη Μπισμπίκη στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται η Δέσποινα Βανδή, που έχουν κριθεί πάρα πολύ - δείτε εδώ τα σχόλια των τουιτεράδων.

«Τον βλέπω συνέχεια στις διαδηλώσεις. Είναι δικαίωμα του Βασίλη Μπισμπίκη να κάνει ό,τι θέλει, άνθρωπος είναι. Και εγώ έχω δεχτεί πάρα πολύ bullying. Αλλά δεν με ενδιαφέρει. Για ό,τι κάνω. Δεν απαντάω πια» τόνισε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Να υπενθυμίσουμε ότι το καρναβάλι της Ιεράπετρας βρέθηκε ο Σάββας Πούμπουρας το μεσημέρι της Κυριακής (26/2) και έδωσε το παρών με τον πιο ξεχωριστό τρόπο. Ο παρουσιαστής του MEGA, που πρόσφατα αποκάλυψε το τηλεοπτικό του μέλλον (δείτε εδώ τις δηλώσεις του) και επέλεξε μάλιστα, να μεταμφιεστεί σε... Βασίλη Μπισμπίκη.

Ο ηθοποιός ανέβηκε στη σκηνή που τραγουδούσε η αγαπημένη του και αφού χόρεψε ζεϊμπέκικο, της έδωσε ένα φιλί. Τον χορό του μιμήθηκε και ο Σάββας Πούμπουρας στο καρναβάλι της Ιεράπετρας, ακριβώς έξω από το δημαρχείο, ενώ ένας άλλος άνδρας, ντυμένος Δέσποινα Βανδή του τραγουδούσε.

Ο παρουσιαστής χόρεψε, με τον κόσμο γύρω του να τον χειροκροτά, ενώ στη θέση των λουλουδιών, υπήρχαν χαρτόκουτα, τα οποία δεν δίστασε να κλωτσήσει, όπως ακριβως έκανε ο ηθοποιός με τα πανέρια στο νυχτερινό κέντρο διασκέδασης, όπου βρέθηκε.

Μάλιστα, στη συνέχεια, η «Δέσποινα Βανδή» κάθισε στα πόδια του και οι δύο άνδρες προσποιήθηκαν ότι φιλιούνται, όπως ακριβώς έκανε και το ζευγάρι.

Ο χορός του Σάββα Πούμπουρα ανέβηκε στον λογαριασμό ενός χρήστη του TikTok και από τη στιγμή εκείνη, έχει γίνει viral.

@iamchaniotaki

#foryou #tiktokgreece #fyp #tiktok #viral #vandi #bisbikis #ierapetra #carnival #poumpouras

♬ πρωτότυπος ήχος - Chaniotaki
@gsphotography8

Όταν λέμε για καρναβάλι Κρήτη 2023 καλή σαρακοστή #κρητη #καρναβάλι #carnival #Carnival #ζεμπεκια #ζεμπεκικο #αστεια #tiktok_kritika #virallllllllllllll #Greece #ελληνικοτικτοκ #ελλαδα #virall #varal #😜 #😂 #greece #🎼 #🎤

♬ We Will Rock You - Remastered 2011 - Queen