«Προτιμήσαμε με την BarkingWell να...» - Οι αποκαλύψεις του Περικλή Κονδυλάτου για το εξώδικο της Acun Medya

«Έχω ακούσει πάρα πολλά και για την προσωπικότητά μου και για τη ζωή μου»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Προτιμήσαμε με την BarkingWell να...» - Οι αποκαλύψεις του Περικλή Κονδυλάτου για το εξώδικο της Acun Medya

Καλεσμένος στον καναπέ της εκπομπής Happy Day στον ALPHA, βρέθηκε ο Περικλής Κονδυλάτος με την παρτενέρ του στο J2US με αφορμή το επεισόδιο του Σαββάτου 25/2 στο οποίο παρακολουθήσαμε και την πρώτη αποχώρηση από το μουσικό show.

Ο πρώην παίκτης του Survivor All Star, ρωτήθηκε μεταξύ άλλων για το εξώδικο που - όπως γράφτηκε - δέχτηκε από την Acun Medya, καθώς λόγω του συμβολαίου του δεν μπορεί να συμμετάσχει σε άλλα προγράμματα χωρίς να λάβει την έγκριση της παραγωγής - δείτε εδώ τι ειπώθηκε με το εξώδικο.

«Είχε κυκλοφορήσει μία φήμη ότι σου έστειλε ένα εξώδικο η Acun Medya – εμείς το είχαμε διαψεύσει από την εκπομπή – για να μη λάβεις μέρος στο J2US. Είχε γίνει κάποιο τηλέφωνο και παρερμηνεύτηκε;», ρώτησε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Και συνέχισε: «Εσένα το συμβόλαιο σου επέτρεπε, ενώ αποχώρησες πριν ένα μήνα από το Survivor, να μπορείς να συμμετέχεις σε ένα show; Συνήθως δεν διεκδικούν με ρήτρα αποκλειστικότητας την παρουσία σου στα τεκταινόμενα του ΣΚΑΪ για ένα διάστημα;».

Η απάντηση του Κονδυλάτου για το εξώδικο της Acun Medya

«Προτιμώ να μην το συζητήσω δημοσίως. Ποτέ δεν έχω αρνηθεί να απαντήσω σε ερωτήσεις και δεν το παίζω ντίβα απλά θα ήθελα να μην το αναλύσουμε, γιατί καμιά φορά και να πεις ότι δεν συμβαίνει τίποτα, παίρνουν αυτό και αναπαράγεται συνεχώς αυτό», είπε αρχικά ο Περικλής Κονδυλάτος.

«Γι’ αυτό και προτιμήσαμε με την BarkingWell να μην κάνουμε καθόλου δηλώσεις όχι από ύφος αλλά επειδή δεν θέλουμε να αρχίσει να αναπαράγεται και το τίποτα», πρόσθεσε.

«Πάντως δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, είναι όλα καλά. Έχω πάρα πολύ καλές σχέσεις με την Acun Medya αλλά κι εγώ να βγαίνω και να διαψεύδω καθετί που ακούγεται… γιατί έχω ακούσει πάρα πολλά και για την προσωπικότητά μου και για τη ζωή μου», ολοκλήρωσε.