J2US highlights 25/2: Ο Νίκος Κοκλώνης απάντησε ανοιχτά για το σκάνδαλο ξεπλύματος μαύρου χρήματος

Όλα όσα είδαμε στο χθεσινοβραδινό live

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
J2US highlights 25/2: Ο Νίκος Κοκλώνης απάντησε ανοιχτά για το σκάνδαλο ξεπλύματος μαύρου χρήματος

Άκρως απολαυστικό ήταν το χθεσινοβραδινό 25/2 live του J2US, μέσα από το οποίο ο Νίκος Κοκλώνης θέλησε επί της ευκαιρίας να απαντήσει για το σκάνδαλο που έχει γίνει γνωστό τις τελευταίες μέρες με πρωταγωνιστή τον ίδιο.

Τα 25/2 highlights του J2US

«Τις μάσκες εμείς τις φοράμε μόνο για τα act, στο τέλος...» - Τα πρώτα λόγια του Κοκλώνη μετά το σκάνδαλο για ξέπλυμα μαύρου χρήματος

«Τις μάσκες τις φοράμε μόνο για τα act...στο τέλος θα μιλήσω ως επιχειρηματίας, τώρα είμαι παρουσιαστής. Τώρα έχουμε πάρτι και έχουμε και 18 ζευγάρια μαζί με τον Τόνι Σφήνο και πολλά πολλά ακόμα. Ως σωστός, λοιπόν, οικοδεσπότης θέλω να υποδεχτώ τους αγαπημένους μου κριτές που μπήκαν με τον δικό τους τρόπο στο κλίμα των Αποκριών», είπε ο Νίκος Κοκλώνης.

Την αποθέωσε - Η αντίδραση της Μελίνας Νικολαΐδη όταν είδε τη λαμπερή εμφάνιση της Βανδή

Ένα νέο και άκρως γιορτινό επεισόδιο παρακολουθήσαμε το βράδυ του Σαββάτου 25/2 στο J2US με την παραγωγή να μη δίνει βάση στα αρνητικά σχόλια, βγαίνοντας μπροστά με άκρως χαρούμενη διάθεση.

Η Δέσποινα Βανδή ήταν για ακόμη μια φορά απαστράπτουσα με το κοινό να την αποθεώνει από το πρώτο λεπτό, που βγήκε στο πλατό μέχρι και να καθίσει εν τέλει στη θέση της κριτικής επιτροπής.

Ο Νίκος Κοκλώνης από τη μεριά του είπε τα πρώτα του λόγια στο άνοιγμα του show θέλοντας έτσι να δείξει, πως δεν πρόκειται να χαλάσει το show, που τόσο αγαπάει μετά το σκάνδαλο, που φέρει το όνομά του.

«Τις μάσκες τις φοράμε μόνο για τα act...στο τέλος θα μιλήσω ως επιχειρηματίας, τώρα είμαι παρουσιαστής. Τώρα έχουμε πάρτι και έχουμε και 18 ζευγάρια μαζί με τον Τόνι Σφήνο και πολλά πολλά ακόμα. Ως σωστός, λοιπόν, οικοδεσπότης θέλω να υποδεχτώ τους αγαπημένους μου κριτές που μπήκαν με τον δικό τους τρόπο στο κλίμα των Αποκριών», είπε ο Νίκος Κοκλώνης.

Ανάμεσα λοιπόν στα θετικά σχόλια, που έλαβε η Βανδή για την εμφάνισή της είναι γνωστό, πως μια ακόμη μεγάλη θαυμάστριά της είναι η κόρη της, Μελίνα η οποία έκανε μια αποθεωτική ανάρτηση στο instagram (δείτε εδώ τη δημόσια υποστήριξη της Μελίνας στη μητέρα της για όσα λέγονται για εκείνη και το Βασίλη Μπισμπίκη).

Μελίνα για Βανδή

«Ζαρτιέρες δεν έχω βάλει ποτέ...» - Η αντίδραση του Νίκου Κοκλώνη για την καλτσοδέτα του Τουτουντζή

Ένα γιορτινό και άκρως αποκριάτικο J2US είδαμε το Σάββατο 25/2 με τον Νίκο Κοκλώνη να έχει, όπως πάντα άλλωστε, πολύ ανεβασμένη διάθεση παρά τα όσα έχουν ειπωθεί τις τελευταίες ημέρες για εκείνον και την εταιρεία του.

Έτσι λοιπόν, ο παρουσιαστής υποδέχθηκε με χαρά όλα τα ζευγάρια του, κάνοντας απολαυστικά σχόλια στον καθένα ξεχωριστά. Αυτό ωστόσο, που δεν περίμενε κανείς να πει και χάρισε άπλετο γέλιο είχε να κάνει με την αντίδρασή του, όταν είδε τον Παντελή Τουτουντζή με καλτσοδέτα, την οποία ο Κοκλώνης έβλεπε για ζαρτιέρα.

«Να το κάνουμε...» - Η αφοπλιστική απάντηση του Κωνσταντινίδη στην κάμερα του ALPHA μετά το φιλί με τη Γιαγκούση

Ένα από τα πολύ λαμπερά και ενδιαφέροντα ζευγάρια στο J2US δεν είναι άλλο από τον Στέφανο Κωνσταντινίδη και τη Λίτσα Γιαγκούση με τους δύο να προσφέρουν κανονικό show στο πρώτο live του μουσικού διαγωνισμού.

Εκτός από την προσπάθεια του δημοσιογράφου να τραγουδήσει, δε γίνεται να ξεχάσουμε και το φιλί στο στόμα με την Λίτσα Γιαγκούση κάτι, που όσο να ναι σχολιάστηκε από όλους (δείτε εδώ τη στιγμή).

Έτσι λοιπόν στο 2ο live του Σαββάτου 25/2 λίγο πριν βγει ξανά στην σκηνή το ζευγάρι σχολίασε το φιλί τους με τους δύο να κάνουν ανοιχτά χιούμορ, δείχνοντας πόσο ακομπλεξάριστοι είναι.

«Εκείνη τη στιγμή ήταν το καλύτερο, που μπορούσες να κάνεις, γιατί ήμουν αγχωμένος, αλλά αν είναι να το κάνουμε, να το κάνουμε σε μια φάση πιο χαλαρή», είπε με χιούμορ ο Στέφανος Κωνσταντινίδης.

«Μου κάνεις πλάκα;» - Άφωνη η Δέσποινα Βανδή με την αποκάλυψη του Biased Beast στον αέρα του ALPHA

Πολλές εκπλήξεις έκρυβε το σημερινό 25/2 επεισόδιο του J2US με τα ζευγάρια να δίνουν το καλύτερο τους εαυτό μιας και στο 2ο live τα πράγματα αλλάζουν και έτσι στο τέλος θα ακολουθούσε η πρώτη αποχώρηση από το μουσικό show.

Ένα από τα πολλά υποσχόμενα ζευγάρια είναι η Λουίζα Πυριόχου και ο Biased Beast, με το κοινό αλλά και την κριτική επιτροπή να αποθεώνει επιτόπου την προσπάθεια, που έκαναν επί της σκηνής.

Και ενώ λοιπόν, η Δέσποινα Βανδή έμεινε στο γεγονός, πως δεν ήξερε το ταλέντο του Βiased Beast, στη συνέχεια έμελλε να ενθουσιαστεί ξανά, όταν έμαθε ποια είναι η μαμά του, μιας και την ήξερε ανεξαρτήτους του γιου της.

«Μου κάνεις πλάκα; Την βλέπω πριν κάτω και λέω “πως και έτσι”, επειδή την ξέρω. Δεν μου είπε πως είναι το παιδί της εδώ! Να τον χαίρεσαι, είναι φανταστικός. Πολύ ταλαντούχο πλάσμα», είπε η Δέσποινα Βανδή.

Η ατάκα της Γαρμπή στη Βανδή! "Η κυρία από εκεί είναι οικογένεια Μπισμπίκη

"Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της βραδιάς η Καίτη Γαρμπή θέλησε να πειράξει λίγο την Δέσποινα Βανδή με αφορμή το κομμάτι «Μπικίνι Τσα Τσα» από την ταινία «Το κλάμα βγήκε από τον παράδεισο» που ερμήνευσαν η Μαρία Αντωνά και η Ειρήνη Μιχαήλ.

«Όπως λέει ο Σταμάτης δεν είχε ξέσπασμα. Πως ξεσπάω εγώ που είμαι Τζέλα Δελαφράγκα με την κυρία από εκεί που είναι οικογένεια Μπισμπίκη. Καμία Σχέση», είπε η Καίτη Γαρμπή με την Δέπσοινα Βανδή να της απαντά αμήχανα: «Ποιος είναι οικογένεια Μπισμπίκη;”.

Αυτό είναι το πρώτο ζευγάρι που αποχώρησε

Τελικά η πρώτη αποχώρηση ήταν γυναικεία υπόθεση. Ο Νίκος Κοκλώνης κάλεσε στη σκηνή δύο ζευγάρια, τη Μαρία Αντωνά με την Ειρήνη Μιχαήλ και τη Τζούλια Νόβα με τη Ρία Ελληνίδου.

Μετά την ψήφο του τηλεοπτικού κοινού, το ζευγάρι που αποχώρησε από το J2US ήταν η Τζούλια Νόβα με τη Ρία Ελληνίδα, οι οποίες δεν έπεισαν με την επιτυχία της Μαρίνας Σάττι “Σπίρτο και βενζίνη”.

Νίκος Κοκλώνης: «Σχεδόν όλα που γράφτηκαν είναι ψέματα – Είμαι εδώ για να σας δώσω όλες τις απαντήσεις»

Ο παρουσιαστής και τηλεοπτικός παραγωγός είπε πριν καληνυχτίσει τους τηλεθεατές: «Tώρα είμαι επιχειρηματίας και θέλω λίγο την προσοχή σας. Tις τελευταίες μέρες ακούστηκαν και γράφτηκαν πάρα πολλά, τα περισσότερα, σχεδόν όλα, είναι ψέματα. Δεν έχω κρυφτεί ποτέ και ούτε έχω κάτι να κρύψω.

Μόνο μία παράκληση σε όλους εσάς που γράφετε για να γράψετε ή που περιμένατε ότι κάτι θα γίνει για να πείτε για τον Κοκλώνη. Λοιπόν εδώ είμαι ρωτήστε με ό,τι θέλετε, όποιος θέλει, οτιδήποτε είναι, αλλά σας παρακαλώ σταματήστε να στοχεύετε μια εταιρεία με 600 εργαζόμενους που δουλεύουν σκληρά και κρέμονται από το τι θα γράψετε. Είμαι εδώ για να σας δώσω όλες τις απαντήσεις αλλά αυτούς δεν θα σας αφήσω να τους πειράξετε. Καλό βράδυ».