«Βρέθηκα στα παρασκήνια μαζί του και...» - Η αποκάλυψη της Καινούργιου για την ψυχολογική κατάσταση του Νίκου Κοκλώνη

«Η ψυχή του ξέρει»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Βρέθηκα στα παρασκήνια μαζί του και...» - Η αποκάλυψη της Καινούργιου για την ψυχολογική κατάσταση του Νίκου Κοκλώνη

Η Κατερίνα Καινούργιου σήμερα 28/2 με αφορμή το live του Σαββάτου 25/2 του J2US που ήταν και το πρώτο μετά τις κατηγορίες που δέχτηκε ο Νίκος Κοκλώνης, μίλησε για τα όσα έζησε στα παρασκήνια μαζί με τον καλό της φίλο.

Μάλιστα, η παρουσιάστρια του Super Κατερίνα στον ALPHA, μετέφερε την ψυχολογική κατάσταση του παρουσιαστή - παραγωγού μετά τα όσα γράφτηκαν όλη την εβδομάδα.

Η αναφορά της Καινούργιου στον Κοκλώνη

«Βρέθηκα στα παρασκήνια μαζί με τον Νίκο Κοκλώνη. Να πω ότι θαύμασα πάρα πολύ έναν άνθρωπο που έχει περάσει δύσκολα όλη την εβδομάδα, να βγει και να παρουσιάσει ένα σόου έξι ώρες με απόλυτη χαρά και επαγγελματισμό. Η ψυχή του ξέρει. Το θέμα είναι ότι μετά το τέλος, αποφάσισε να μιλήσει σαν επιχειρηματίας για όλα αυτά που ακούγονται», είπε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Καινούργιου.

Για να δούμε ωστόσο ποια θα είναι η απάντηση τόσο της ίδιας όσο και του Νίκου Κοκλώνη μετά τα νέα έγγραφα που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας.

Ποια ήταν τα λόγια του Κοκλώνη στην έναρξη του J2US

O παρουσιαστής και τηλεοπτικός παραγωγός είπε πριν καληνυχτίσει τους τηλεθεατές το Σάββατο που μας πέρασε, στο J2US:

«Tώρα είμαι επιχειρηματίας και θέλω λίγο την προσοχή σας. Tις τελευταίες μέρες ακούστηκαν και γράφτηκαν πάρα πολλά, τα περισσότερα, σχεδόν όλα, είναι ψέματα. Δεν έχω κρυφτεί ποτέ και ούτε έχω κάτι να κρύψω.

Μόνο μία παράκληση σε όλους εσάς που γράφετε για να γράψετε ή που περιμένατε ότι κάτι θα γίνει για να πείτε για τον Κοκλώνη. Λοιπόν εδώ είμαι ρωτήστε με ό,τι θέλετε, όποιος θέλει, οτιδήποτε είναι, αλλά σας παρακαλώ σταματήστε να στοχεύετε μια εταιρεία με 600 εργαζόμενους που δουλεύουν σκληρά και κρέμονται από το τι θα γράψετε. Είμαι εδώ για να σας δώσω όλες τις απαντήσεις αλλά αυτούς δεν θα σας αφήσω να τους πειράξετε. Καλό βράδυ».