«Είμαι βαθιά καταθλιπτική» - Η Τζόυς Ευείδη "έσπασε" για πρώτη φορά τη σιωπή της

«Έχω ψυχοσωματικά, τα δερματικά τα έχω ψωμοτύρι»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Τζόυς Ευείδη παραχώρησε πρόσφατα συνέντευξη στο περιοδικό Λοιπόν και απάντησε σε διάφορα ερωτήματα, με ένα από αυτά να αφορά το γεγονός πως πέρα από την επιστροφή της στο Καφέ της Χαράς, τα τελευταία χρόνια δεν την βλέπουμε στην τηλεόραση ή σε κάποιο άλλο έργο στο θέατρο γενικότερα.

Με αφορμή, όμως, το συγκεκριμένο ζήτημα, η ίδια αναφέρθηκε και σε ένα άλλο σημαντικό θέμα, αυτό της ψυχοθεραπείας, αποκαλύπτοντας τι περνάει όλο αυτό το διάστημα και πώς το αντιμετωπίζει. Η απάντησή της δεν είναι αυτή που θα περίμενε, ωστόσο πάντα απαντά με ειλικρίνεια και δεν κρύβεται πίσω από τα λόγια της (δείτε την εδώ την εξομολόγησή της για την εγκυμοσύνη και την αποβολή της).

Η αποκάλυψη της Τζόυς Ευείδη για την κατάθλιψη

«Μια χαρά είμαι. Δεν μπορώ να πω ότι ξυπνάω το πρωί και κλαίω που δεν έχω γύρισμα. Εξαρτάται βέβαια και τι τηλεόραση κάνεις. Στο “Καφέ της Χαράς” ήταν υπέροχα, ήταν σαν να συναντάς τους φίλους σου και παρεμπιπτόντως να παίζετε και τρεις σκηνές. Υπάρχουν και δουλειές που δεν είναι μόνο έτσι, έχουν και πολλή ταλαιπωρία και αυτό δεν το ζηλεύω», είπε αρχικά η ηθοποιός.

Όπως εξήγησε στη συνέχεια, διαλέγει πάντα δουλειές, που γνωρίζει ότι θα έχει καλή συνεργασία με τους συντελεστές: «Φροντίζω να ταιριάζω πάντα. Δεν κοιτάζω τις κακές πλευρές, προσπαθώ να εστιάζω στις καλές. Άλλωστε, τη δουλειά μου πάω να κάνω, δεν πάω να πιάσω φίλους».

Τζόυς Ευείδη

Αναφορικά με το θέατρο, ανέφερε ότι στην περίπτωσή της λειτουργεί σαν ψυχοθεραπεία: «Αν ήμουν στα καλά μου θα έκανα αυτή τη δουλειά;», είπε και πρόσθεσε: «Πιστεύω ότι είμαι βαθιά καταθλιπτική».

Παρόλα αυτά, η ίδια αρνείται σθεναρά να κάνει ψυχοθεραπεία, αγνοώντας τα ψυχοσωματικά προβλήματα που εμφανίζει. «Τη σνομπάρω. Προτιμώ να τα λέω με τους φίλους μου. Έχω ψυχοσωματικά, τα δερματικά τα έχω ψωμοτύρι», ανέφερε.

Με ποιον πρωταγωνιστή από την Γη της Ελιάς της "χρέωναν" σχέση

Η Τζόυς Ευείδη ανήκει στην κατηγορία των ηθοποιών, που μπορεί να μην δίνουν συχνά συνεντεύξεις, αλλά όταν το πάρει απόφαση έχει πάντα μια αφοπλιστική ειλικρίνεια απέναντι στις ερωτήσεις, που της γίνονται.

Η ηθοποιός λοιπόν με αφορμή την παράσταση, που συμμετέχει πιάστηκε από την κάμερα του Happy Day με τις δηλώσεις της να προβάλλονται το πρωί της Παρασκευής 13/1.

Η ίδια παρά το γεγονός, πως ερωτήθηκε κυρίως για τη δουλειά της, βρήκε από μόνη την αφορμή και μίλησε για τα προσωπικά της, κάνοντας μία ηχηρή αποκάλυψη. Να θυμίσουμε στο σημείο αυτό, πως εδώ και καιρό κυκλοφορούσαν δημοσιεύματα, που την ήθελαν σε σχέση με γνωστό ηθοποιό από τη Γη της ελιάς (δείτε εδώ με ποιον και τι δηλώνει ο ίδιος) με εκείνη να ξεκαθαρίζει παλιότερα:

«Χρόνια έχει να μου χτυπήσει ο έρωτας την πόρτα! Δεν στερήθηκα από φλερτ, είμαι χορτάτος άνθρωπος. Από όλα έχω ζήσει. Είμαι χορτασμένη. Δεν είναι πια τα πράγματα όπως ήταν. Δεν μπορείς να ερωτευτείς. Να γνωρίσεις που; Παλιά βγαίναμε έξω και γνωρίζαμε κόσμο. Είναι φίλος μου πολύ. Άντε καλέ… Σταμάτα, τι λες… μεγάλη γυναίκα. Με ηθοποιό δεν θα κάνω ποτέ σχέση», είχε πει η Τζόυς Ευείδη.

Αυτή τη φορά όμως, μιας και βλέπει ότι δεν έχει γίνε τόσο πειστική, ξανά πήρε το λόγο και έκανε γνωστό όχι μόνο ότι δεν είναι σε σχέση με το Μανώλη Κλωνάρη, αλλά αυτοαποκαλέστηκε και γεροντοκόρη.

ΤΖ.Ε Το δικό μου φλουρί είναι αυτό που ζούμε εδώ στο θέατρο. Μου έλειψε πολύ η δουλειά, με τον κορονοϊό.

Σ.Β.: Κι εγώ θα έλεγα τα σκυλιά και τα γατιά σου

ΤΖ.Ε.: Όχι, δεν είναι το φλουρί μου αυτά. Ούτε σύντροφο έχω, είμαι ορκισμένη γεροντοκόρη.

Μ.Λ.: Τι δηλώσεις είναι αυτές;

ΤΖ.Ε.: Αν δεν το ξέρετε, να το μάθετε, είμαι γεροντοκόρη. Και το φλουρί μου είναι αυτή η παράσταση.