Κανονική σπιτόγατα η Ιωάννα Μαλέσκου - Χαϊδεύει την φουσκωμένη της κοιλίτσα και "αράζει" όλη μέρα στον καναπέ της

Η νέα φωτογραφία από την εγκυμοσύνη της

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Ιωάννα Μαλέσκου πρόκειται να γίνει μαμά για πρώτη φορά σε λίγους μήνες. Τις προάλλες, μάλιστα, αποκάλυψε και ποιο είναι το φύλο του μωρού, με μία φωτογραφία από το party που έκανε μαζί με τους φίλους και τους συγγενείς της (δείτε την εδώ).

Συχνά, βέβαια, δημοσιεύει φωτογραφίες στα social media της από την καθημερινότητά της και έτσι την βλέπουμε όλο και περισσότερο με φουσκωμένη κοιλίτσα (δείτε εδώ τι γυμναστική ακολουθεί για να μην πάρει κιλά). Την Τρίτη 28/2, μετά το τριήμερο του Καρναβαλιού και της Καθαράς Δευτέρας, η παρουσιάστρια δημοσίευσε άλλη μία φωτογραφία της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, κατά την οποία χάιδευε το μωράκι που κουβαλάει μέσα της και χαλάρωνε στο σαλόνι του σπιτιού της.

Η νέα ανάρτηση της Ιωάννας Μαλέσκου με φουσκωμένη κοιλίτσα

«Στο σπίτι μας έχουμε σκυλάκια και μια “σπιτόγατα”. Εσείς, τα νεάκια σας;;», έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα, φανερώνοντας πως πλέον δεν μπορεί να κάνει πολλά πολλά όσο μεγαλώνει το παιδί της και πως χρειάζεται περισσότερη ξεκούραση. Το κοινό της, όμως, όπως και να' χει, "έλιωσε" και τα σχόλια "έπεσαν βροχή".

Ιωάννα Μαλέσκου κοιλίτσα
Instagram / Ιωάννα Μαλέσκου

Πότε παντρεύεται;

Οι τηλεοπτικές κάμερες συνάντησαν την Ιωάννα Μαλέσκου σε δημόσια έξοδο της και παραχώρησε τις πρώτες της δηλώσεις μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της.

«Χαίρομαι που συναντιόμαστε γιατί αρκετό καιρό τώρα δε σας μιλούσα και νομίζω πλέον καταλαβαίνετε τον λόγο. Η εγκυμοσύνη μου ήταν ο βασικός λόγος που αποφάσισα να απέχω τηλεοπτικά και είναι αυτό που καλείσαι κάποια στιγμή να επιλέξεις. Μου λείψατε αλλά είναι σαν αποστολή, είναι σαν αποστολή όμως. Είναι νομίζω το πιο ιερό πράγμα αυτό που βιώνω και μπορούν να με καταλάβουν πολλές γυναίκες που με ακούνε.

Δε μπορώ να πω ακριβώς ότι μου λείπει η τηλεόραση γιατί είναι μια συνειδητή απόφαση το να απέχω αλλά θέλω να πιστεύω ότι θα έρθει η στιγμή που θα επανέλθω. Το φύλο του μωρού δε το έχουμε μοιραστεί ακόμα. Μετράμε αντίστροφα, έχουν μείνει ούτε τρεις μήνες ακόμα, πλησιάζει. Η αλήθεια είναι ότι συμπεριφερόμουν σαν να μην είμαι έγκυος καιρό τώρα και ήταν συνεργάσιμο και το μωράκι και μπορούσα να το καμουφλάρω. Από ένα σημείο όμως και μετά, επειδή είναι και ένας πολύ ωραίος λόγος και αυτά δεν είναι να τα κρύβεις αλλά να τα προστατεύουμε, οπότε τώρα δε κρύβεται…»είπε η Ιωάννα Μαλέσκου.

Και συνέχισε για το γάμο και την ζωή της από εδώ και πέρα: «Έχω τόσο πειθαρχημέννο μυαλό που ακόμα και στις λιγούρες λέω “ώπα”. Προσπαθώ να τρέφομαι υγιεινά και μαγειρεύω συνταγές που βρίσκω τώρα και δεν ήξερα ποτέ ότι μπορούσα να κάνω και να είναι νόστιμες. Η γυμναστική παραμένει στη ζωή μου, τώρα είναι προσαρμοσμένη σε αυτά που μπορεί να κάνει μια έγκυος. Έχω δεχτεί μηνύματα με συμβουλές και από επώνυμες κυρίες και από μη επώνυμες που με συγκινεί. Είναι απεριόριστη η αγάπη που εισπράττω, μου δίνει δύναμη. Για τον γάμο πρέπει να ρωτήσεις άλλον. Όχι εμένα».