Τραγωδία Τέμπη: «Είμαστε σοκαρισμένοι, στεναχωρημένοι και θυμωμένοι...» - Εκτός ΑΝΤ1 οι Ράδιο Αρβύλα

Η ανακοίνωση του Αντώνη Κανάκη

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Τραγωδία Τέμπη: «Είμαστε σοκαρισμένοι, στεναχωρημένοι και θυμωμένοι...» - Εκτός ΑΝΤ1 οι Ράδιο Αρβύλα

Η τραγωδία που έλαβε χώρα στα Τέμπη προκαλεί ανατριχίλα σε κάθε πολίτη που παρακολουθεί τις εξελίξεις, καθώς οι νεκροί ξεπερνούν τους 40 και ακόμη υπάρχουν άτομα που δεν έχουν βρεθεί, με αποτέλεσμα οι οικογένειές τους να βρίσκονται σε μεγάλη αγωνία για την τύχη των αγαπημένων τους προσώπων.

Ως ένδειξη συμπαράστασης σε αυτές τις στιγμές οδύνης που βιώνει η ελληνική κοινωνία, πολλές από τις εκπομπές έχουν εξηγήσει πως δεν θα βγουν στον αέρα σήμερα, Τετάρτη 1/3. Ήδη από το πρωί δεν έχει πραγματοποιηθεί η εκπομπή Πρωινό μας, ενώ εκτός θα βρίσκεται και το μεσημέρι το Καλό Μεσημεράκι με τον Νίκο Μουτσινά.

Μετά από επικοινωνία, μάλιστα, που είχαμε με τον σταθμό του ΣΚΑΪ, μας επιβεβαίωσε πως δεν θα προβληθεί απόψε 1/3 ούτε το ριάλιτι επιβίωσης, Survivor All Star (δείτε εδώ τις πρώτες πληροφορίες για τον παίκτη που αποχωρεί).

Εκτός ΑΝΤ1 οι Ράδιο Αρβύλα λόγω της τραγωδίας στα Τέμπη

Εκτός φαίνεται πως θα μείνουν και οι Ράδιο Αρβύλα, όπως ανακοίνωσε και ο Αντώνης Κανάκης μέσα από το προφίλ του στο Facebook, καθώς δεν θεωρεί πως αρμόζει μία σατυρική εκπομπή να προβληθεί τη στιγμή που τόσος κόσμος βρίσκεται σε κλίμα θρήνου και ασύλληπτης θλίψης.

«Είμαστε σοκαρισμένοι, στεναχωρημένοι και θυμωμένοι όπως όλη η Ελλάδα. Φυσικά, μας είναι αδύνατο να βγούμε στον αέρα τις ημέρες αυτές. Από την καρδιά μας συλλυπητήρια στις οικογένειες των συμπολιτών μας που έχασαν τη ζωή τους εξαιτίας αυτού του εγκληματικού κράτους», σημείωσε ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1.

«Έχουν συλλέξει πάνω από 8 σακούλες μαύρες με μέλη και καμένους! Στην πλειονότητά νέοι σε ηλικία»

Ήδη έχουν αναγνωριστεί οι πρώτοι σοροί, ανάμεσα σε αυτές και δίδυμων αδελφών και της πρώτης τους ξαδέρφης.

Οι Πυροσβέστες που πραγματοποιούν τους απεγκλωβισμούς, έρχονται αντιμέτωποι με εικόνες φρίκης. Άνθρωποι απανθρακωμένοι και διαμελισμένοι...

«Οι πυροσβέστες έχουν συλλέξει πάνω από 8 σακούλες μαύρες με μέλη και καμένους ανθρώπους, στην πλειονότητά τους νέοι σε ηλικία. Υπάρχει αυτή τη στιγμή μια προσαγωγή του υπεύθυνου της ιταλικής εταιρείας και μία προσαγωγή του υπεύθυνου του ΟΣΕ που ήταν υπεύθυνος για τις εντολές όσον αφορά στην κίνηση των συρμών επάνω στις ράγες», είπε χαρακτηριστικά στην εκπομπή Super Κατερίνα ο αστυνομικός αναλυτής, Σταύρος Μπαλάσκας.

«Είναι ανθρώπινο λάθος και δεν το συζητάμε, κάποιος έδωσε λάθος εντολές», πρόσθεσε μεταξύ άλλων.

Και συνέχισε: «Δεν υπάρχουν επιζώντες. Από τις 10 η ώρα που οι γερανοί της πυροσβεστικής υπηρεσίας σήκωσαν τον συρμό και ξεπλάκωσαν το άλλο μεγάλο βαγόνι που ήταν από κάτω διαλυμένο και καμένο, υπάρχουν ανθρώπινα μέλη τα οποία συλλέγονται».