Χωρίς Καλό Μεσημεράκι ο ΣΚΑΙ - Τι συμβαίνει με τον Νίκο Μουτσινά

Τα πάνω κάτω με τα προγράμματα σήμερα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Χωρίς Καλό Μεσημεράκι ο ΣΚΑΙ - Τι συμβαίνει με τον Νίκο Μουτσινά

Μετά το Πρωινό μας, όπως φαίνεται ούτε το Καλο Μεσημεράκι θα βγει στον αέρα του ΣΚΑΙ σήμερα Τετάρτη 1/3. Ο Νίκος Μουτσινάς δεν θα καλησπερίσει το τηλεοπτικό κοινό, λόγω της ασύλληπτης τραγωδίας στα Τέμπη που σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης 28/2.

Το πρόγραμμα πολλών σταθμών αλλάζει λόγω των έκτακτων γεγονότων με τις εικόνες από το σημείο της τραγωδίας να συγκλονίζει. Ήδη οι νεκροί αυξάνονται ραγδαία.

Η συγκλονιστική στιγμή που μάνα βλέπει το παιδί της ζωντανό

Το πανελλήνιο είναι συγκλονισμένο με τη νέα τραγωδία που βρήκε την Ελλάδα. Για τρίτη φορά στα Τέμπη θρηνούν 36 νεκρούς μέχρι στιγμής, έπειτα από μετωπική σύγκρουση τρένων. Τα τέσσερα πρώτα βαγόνια εκτός του ότι διαλύθηκαν, πήραν και φωτιά, ενώ από το τέταρτο και πίσω πολλοί ήταν οι τραυματίες από την δυνατή σύγκρουση.

Τραγικές φιγούρες οι γονείς και οι συγγενείς των θυμάτων! Μια μάνα έψαχνε το παιδί της που δεν είχε επικοινωνία μαζί του, αλλά και καμία ενημέρωση αν ζει ή πέθανε.

Μια μάνα μιλούσε στις κάμερες όταν είδε ζωντανή την κόρη της να κατεβαίνει από τα λεωφορεία που μετέφεραν τους τραυματισμένους στα νοσοκομεία. «Το παιδί μου, το παιδί μου», ακούστηκε να λέει ενώ τα μάτια της έλαμψαν μόλις την αντίκρισε.

Μάλιστα μόλις η μητέρα προσπάθησε να την αγκαλιάσει η ίδια της είπε «μαμά μην με πιάνεις είμαι χτυπημένη».