«Έχουμε παιδιά, έχουμε μπει στο τρένο...» - Βαθιά συγκινημένη η Σταματίνα Τσιμτσιλή στο Happy Day για την τραγωδία στα Τέμπη

«Καλούνται να συνεχίσουν χωρίς τα παιδιά τους, χωρίς τους ανθρώπους τους».

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Έχουμε παιδιά, έχουμε μπει στο τρένο...» - Βαθιά συγκινημένη η Σταματίνα Τσιμτσιλή στο Happy Day για την τραγωδία στα Τέμπη

Το Happy Day όπως και πολλές άλλες τηλεοπτικές εκπομπές, έχουν αλλάξει τη ροή του προγράμματος τους και μεταφέρουν λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις γύρω από την πολύνεκρη τραγωδία στα Τέμπη, όπου μέχρι στιγμής 43 άνθρωποι έχουν ταυτοποιηθεί νεκροί, ενώ 19 είναι αγνοούμενοι με πολλούς από αυτούς να είναι παιδιά ηλικίας έως 25 ετών.

Στο πρώτο βαγόνι της μοιραίας αμαξοστοιχίας είναι όλοι νεκροί, ο μόνος επιζών είναι ένας 20χρονος φοιτητής ο οποίος δίνει μάχη για τη ζωή του μετά από δυο χειρουργεία στο κεφάλι. Ο νεαρός εντοπίστηκε στα χωράφια χωρίς τις αισθήσεις του.

Συγγενείς και γονείς ζουν στιγμές αγωνίας. Μια γυναίκα που έχασε τον σύζυγό της και το 5χρονο παιδί της ξέσπασε λέγοντας πως της έδωσαν μονάχα αποκαϊδια και στάχτες ενώ δεν της πήραν δείγμα DNA.

Τα συγκινητικά λόγια της Τσιμτσιλή για την τραγωδία στα Τέμπη

Από την έναρξη του Happy Day η Σταματίνα Τσιμτσιλή μεταφέρει όλο το κλίμα που επικρατεί στα Τέμπη, αλλά και όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Κάνει επίσης live συνδέσεις με ανθρώπους που αναλύουν το θέμα και κάνουν συγκλονιστικές εξομολογήσεις.

Μιλώντας ωστόσο κάποια στιγμή για την τραγωδία που έχει βυθίσει στο πένθος όλη την Ελλάδα και έχει συγκλονίσει όλη την Ευρώπη, "λύγισε" καθώς το κλίμα είναι πολύ βαρύ και η συναισθηματική φόρτιση πολύ μεγάλη.

«Συγγνώμη κι εγώ χάνω τα λόγια μου, είμαι πολύ συγκινημένη αυτές τις μέρες και με πολύ μεγάλο βάρος στην ψυχή μου γιατί μπορεί να καλύπτουμε δημοσιογραφικά αυτά που συμβαίνουν αλλά είμαστε άνθρωποι, έχουμε παιδιά, έχουμε μπει στο τρένο, νιώσαμε αυτές τις οικογένειες.

Εμείς μπορεί σε 2-3 μέρες μπορεί κάπως να συνθηκολογήσουμε και να συνεχίσουμε τη ζωή μας με τον όποιο τρόπο. Γι’ αυτές τις οικογένειες, όμως, πρέπει να κατανοήσουμε ότι αλλάζει η ζωή από εδώ και πέρα. Καλούνται να συνεχίσουν χωρίς τα παιδιά τους, χωρίς τους ανθρώπους τους», είπε συγκινημένη.