Άννα Μπεζάν: «Σε τι κόσμο έχω φέρει το παιδί μου» - Η συγκινητική ανάρτηση της

Με αφορμή την τραγωδία στα Τέμπη!

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
(NDPPHOTO)
(NDPPHOTO)

Το πρωί της Πέμπτης (2/3) η Άννα Μπεζάν έκανε μια ανάρτηση στον λογαριασμό της, στα social media και μοιράστηκε τις προσωπικές της ανησυχίες για το μωρό και την οικογένεια της. Το νεαρό μοντέλο, που πρόσφατα μίλησε για την σχέση της με την πεθερά της, Χριστίνα Παππά (δείτε εδώ τα λόγια της) έκανε λόγο στους διαδικτυακούς της φίλους, για την σύγκρουση των δύο τρένων στην κοιλάδα των Τέμπων, στην Λάρισα.

Η Άννα Μπεζάν, που πρόσφατα έγινε μανούλα για πρώτη φορά (δείτε εδώ πως περνάνε τα απογεύματα τους) ήθελε να εκφράσει τον σεβασμός και τα συλλυπητήρια της, για τα θύματα της τραγωδίας και να δώσει έστω και λίγο κουράγιο στις οικογένειες τους, που δεν μπορεί να καταλάβει κανείς τις δύσκολες ώρες που αντιμετωπίζουν με την αγωνία τους.

Η ανάρτηση της Άννας Μπεζάν για την τραγωδία στα Τέμπη

«Τραγωδία. Σκέφτομαι με όλα αυτά που γίνονται, με όλα αυτά που ακούω, σε τι κόσμο έχω φέρει το παιδί μου… Πως μπορώ να είμαι σίγουρη για την ασφάλειά της όταν η κοινωνία μας έχει γεμίσει ανεύθυνους ανθρώπους, πως μπορώ να είμαι σίγουρη ότι το παιδί μου θα είναι καλά όταν υπάρχουν άνθρωποι που αντί να φροντίζουν για τη διαδρομή, δίνουν τέλος σε αυτή.

Πως θα νιώσω ασφάλεια όταν σταθεί στα πόδια της και δε θα είμαι εγώ εκεί; Θερμά συλλυπητήρια» έγραψε η Άννα Μπεζάν στην ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Η ανάρτηση της Άννας Μπεζάν για την τραγωδία στα Τέμπη

Η συγκλονιστική μαρτυρία διασώστη στην Κοιλάδα των Τεμπών

Οι διασώστες μεταφέρουν βαριά ψυχολογικά φορτισμένοι το κλίμα που επικρατεί στο σημείο της σύγκρουσης. Μάλιστα, αρκετοί συγγενείς βρέθηκαν εκεί αναζητώντας τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Όπως ανέφερε μάλιστα διασώστης σε δημοσιογράφο, μητέρα που πήγε κοντά τους, παρακαλούσε να της δώσουν ότι απέμεινε από το παιδί τους για να το θάψουν.

Δείτε επίσης: Αποκαρδιωτική εικόνα! Αυτό είναι ότι απέμεινε από το βαγόνι καφετέρια (Βίντεο)