Για τάμα στην εκκλησία της Νέας Μάκρης - Σε απελπισία η αδερφή της Εύας Καϊλή

Όλη η αλήθεια

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Δύσκολες ώρες βιώνει η Εύα Καϊλή μήνες τώρα μετά την σύλληψή της, καθώς παλεύει να βγει από την φυλακή των Βρυξελλών, ωστόσο αυτό το έχει καταφέρει μόνο ο σύζυγός της προς το παρόν (δείτε εδώ τι αποφάσισαν οι Αρχές για το μέλλον της).

Η οικογένειά της δεν μπορεί να πιστέψει αυτό που συμβαίνει, ενώ η αγωνία είναι μεγάλη εξαιτίας και της κόρης που έχει η ίδια μαζί με τον καλό της. Για τον λόγο αυτό, η αδερφή της κατηγορούμενης προχώρησε σε μία πράξη που σχολιάστηκε αρκετά έντονα.

Σε απελπισία η αδερφή της Εύας Καϊλή

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες που διέρρευσε η Σάσα Σταμάτη, η Μανταλένα Καϊλή βρέθηκε στο Μοναστήρι του Αγίου Εφραίµ του Θαυµατουργού στη Νέα Μάκρη πριν από λίγες ηµέρες, προκειµένου να προσευχηθεί για την αδελφή της, αλλά και για να πάρει δύναµη για τις δύσκολες στιγµές που περνούν όλα τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειάς της.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η γυναίκα, µάλιστα, έκανε τάµα για να κυλήσουν όλα οµαλά το επόµενο διάστηµα και να τελειώσουν οι δυσάρεστες περιπέτειες της ευρωβουλευτού στις Βρυξέλλες.

Νέα εξέλιξη για το παιδί της μετά την αποφυλάκιση του Τζιόρτζι

Μια νέα και πολύ σημαντική εξέλιξη έγινε γνωστή πριν από λίγες ημέρες σχετικά με το όνομά της Εύας Καϊλή, καθώς μετά από απόφαση του Βέλγικων αρχών αποφασίστηκε να αποφυλακιστεί ο σύντροφός και πατέρας του παιδιού της, με την προϋπόθεση του ηλεκτρονικού βραχιολιού (δείτε εδώ πιο αναλυτικά την απόφαση).

Για την πολιτικό η εξέλιξη αυτή αφενός είναι θετική, καθώς το παιδί θα έχει έναν από τους δύο γονείς, αφετέρου δημιουργεί ανησυχία για την Καϊλή, η οποία εξαρχής ισχυρίστηκε, πως είχε μπλέξει εξαιτίας του Τζιόρτζι.

Μέσα από νέες δηλώσεις, που έκανε την Παρασκευή 24/2 στο δελτίο ειδήσεων του ANT1 o δικηγόρος της Καϊλή, Μιχάλης Δημητρακόπουλος έγινε γνωστό, πως η πελάτισσα του δεν πρόκειται να παραδεχτεί κάτι, που δεν έχει διαπράξει.

«Καταρχήν θα πρέπει να γνωρίζετε ότι η απόφαση αυτή έχει παρθεί εδώ και δέκα ημέρες. Επειδή συνεργάστηκε με τις αρχές στις Βρυξέλλες, αφέθηκε ελεύθερος. Δεν παύει να είναι ο πατέρας του παιδιού της. Στα γενέθλια της κόρης τους, ο πατέρας της θα είναι μαζί της, αυτή είναι η ανθρώπινη αντίδραση.

Εάν η υπόθεση ήταν “δεμένη” δεν θα περνούσαν το μήνυμα στον Βέλγο συνήγορο να ομολογήσει η Εύα Καϊλή. Δεν πρόκειται ό,τι και να γίνει να ομολογήσω κάτι που δεν έχω κάνει. Ιδιαίτερα τώρα που είναι ο πατέρας της κοντά, μου φεύγει ένα μεγάλο βάρος», είπε ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος.