Ζέτα Μακρυπούλια: «Το συμβόλαιο με τον ΑΝΤ1...» - Η αποκάλυψη για το τηλεοπτικό της μέλλον

Όλα όσα είπε στην κάμερα του Alpha!

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Ζέτα Μακρυπούλια: «Το συμβόλαιο με τον ΑΝΤ1...» - Η αποκάλυψη για το τηλεοπτικό της μέλλον

Το μεσημέρι του Σαββάτου (4/3) στην ψυχαγωγική εκπομπή «Καλύτερα δεν γίνεται» μετά τον Πυγμαλίων Δαδακαρίδη (δείτε εδώ την συνέντευξη του), προβλήθηκαν οι δηλώσεις που έκανε η Ζέτα Μακρυπούλια.

Η παρουσιάστρια του ΑΝΤ1, μίλησε στον Χάρη Λεμπιδάκη και την εκπομπή του ALPHA, για την προσωπική της ζωή, αλλά και για το τηλεοπτικό της μέλλον, που τον τελευταίο καιρό, είναι από τα πρώτα θέματα συζήτησης στις πρωινές και όχι μόνο εκπομπές.

Οι δηλώσεις της Ζέτας Μακρυπούλια για την καριέρα και την προσωπική της ζωή

«Δε θέλω να είμαι αχάριστη γιατί τα τελευταία τουλάχιστον δυο χρόνια έχω κάνει αρκετά ταξίδια αλλά, επειδή είχα χρόνια να τα κάνω αυτά τα ταξίδια, τώρα έχω καλομάθει, θέλω κι άλλο» ανέφερε αρχικά η Ζέτα Μακρυπούλια.

Όταν κλήθηκε να απαντήσει για την περίοδο, που διανύει μια φάση μοναξιάς, η Ζέτα Μακρυπούλια απάντησε, «Ε, εντάξει, μοναξιάς. Ωραία είναι η μοναξιά. Χρήσιμη είναι η μοναξιά. Έχω τους φίλους μου, έχω τους συνεργάτες μου. Εξαρτάται τη διάθεση».

«Το συμβόλαιό μου με τον ΑΝΤ1 τελειώνει στα τέλη Μαϊου. Έχω κάνει μια πρώτη κουβέντα με το κανάλι, οπότε δεν μπορώ να σου απαντήσω με σιγουριά. Θα ένιωθα καλύτερα αν ήξερα τι θα κάνω στο μέλλον, αλλά είναι κάτι που ακόμα το σκέφτομαι. Θέλω να το σκεφτώ πολύ σοβαρά αυτή τη φορά και να δούμε», συμπλήρωσε η παρουσιάστρια του ΑΝΤ1.

Η Ζέτα Μακρυπούλια πρόσθεσε επίσης: «Είναι μια δύσκολη χρονιά όσον αφορά τις αποφάσεις που πρέπει να πάρω στη ζωή μου. Μία είναι και αυτή, θα το συζητήσω με το κανάλι, θα δούμε πώς είμαστε, πώς είναι αυτή η σχέση. Όπως όλες οι μακροχρόνιες σχέσεις, κάποια στιγμή θέλουν επαναπροσδιορισμό».

Να υπενθυμίσουμε ότι το πρωί της Τρίτης (28/2) στην πρωινό εκπομπή «πρωινό» αναφέρθηκαν στην Ζέτα Μακρυπούλια και την φημολογούμενη πρόταση, που έχει δεχτεί από το κανάλι του ΣΚΑΪ. Ο Γιώργος Λιάγκας με αφορμή τα σχόλια του Γρηγόρη Αρναούτογλου στην ραδιοφωνική του εκπομπή ότι θα πάρει μεταγραφεί από το κανάλι του Αμαρουσίου, στάθηκε σε αυτό και το σχολίασε.

Στην συνέχεια ο παρουσιαστής της πρωινής εκπομπής του ΑΝΤ1 ανέφερε και το όνομα του Νίκου Μουτσινά, οποίος έχει υπογράψει με τον ΣΚΑΙ, για εκπομπή στην βραδινή ζώνη του καναλιού (δείτε εδώ τις λεπτομέριες).

Σχολιάζοντας το θέμα στη ραδιοφωνική του εκπομπή ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, είπε: «Ο ΣΚΑΙ προσπαθεί να πλάρει από τον ΑΝΤ1 την Μακρυπούλια για ανείναι μαζί με τον Μουτσινά. Όταν τελειώνει ένα συμβόλαιο, ο καθένας αποφασίζει τι θέλει να κάνει. Θα μιλήσει η κοπέλα (σ.σ. με τον ΑΝΤ1), έτσι θα φύγει; Θα μιλήσει».

Μετά την προβολή του βίντεο, ο Γιώργος Λιάγκας θυμήθηκε κάτι, άβολο από το παρελθόν.

«Διαβάζουμε και ακούμε διάφορα τον τελευταίο καιρό και δεν γνωρίζουμε πλέον, για το τι θα κάνει η Ζέτα Μακρυπούλια όταν τελειώσει το συμβόλαιο της με τον ΑΝΤ1 και τότε αναρωτιέται και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, για το τι θα κάνει η Ζέτα Μακρυπούλια και τοποθετήθηκε», είπε η Φωτεινή Πετρογιάννη.

«Θυμάστε εδώ στον ΑΝΤ1 που είχαν κάνει μια συνεργασία η Ζέτα Μακρυπούλια με τον Νίκο Μουτσινά κι έπεσαν τα σκηνικά; Τι γελάμε ρε παιδιά, επειδή έγινε στον ΑΝΤ1; Έπεσαν τα σκηνικά, δεν είναι κακό, το λέμε. Έπεσαν τα σκηνικά. Και δεν είχε κάνει κι επιτυχία η συνεργασία αυτή. Άρα θα το ξανακάνει;», αναρωτήθηκε ο Γιώργος Λιάγκας.

Να υπενθυμίσουμε τις τελευταίες δηλώσεις του Αρναούτογλου για τον Λιάγκα και τα σχόλια δεν ήταν τόσο "ευγενικά".

«Θα ξανάκανα πρωινό, δεν το έχω ακυρώσει αλλά δεν είναι της παρούσης. Μου αρέσει το πρωινό ξύπνημα, η πρωινή επικοινωνία! Εγώ δεν είμαι τηλεπαρουσιαστής, όχι δημοσιογράφος για να ασχοληθώ με την ενημέρωση. Έχουν περάσει 10-12 χρόνια, περιμέναμε να περάσει η κρίση, ο covid, δεν μπορώ να κάτσω να στεναχωριέμαι. Είπε ο Γιώργος πώς επειδή δεν βλέπω πρωινές εκπομπές δεν μπορώ να κάνω πρωινό; Για το λέει θα έχει τη δική του λογική.

Με τη Φαίη κάποια στιγμή που είχαμε συναντηθεί στο αεροδρόμιο κάναμε συζήτηση μεταξύ Τύρου και αχλαδιού εάν θα κάναμε μαζί εκπομπή αλλά ήταν στο πλαίσιο του χιούμορ! Το αποτέλεσμα κανείς δεν το ξέρει. Εγώ είμαι στον ΑΝΤ1, περιμένω να τελειώσει το The 2Night Show», ανέφερε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής.