Τάσος Γιαννόπουλος: «Πως θα τον δεχτεί η...» - Τα "καρφιά" του ηθοποιού για τον Πέτρο Φιλιππίδη

«Εγώ γνώριζα μόνο ένα περιστατικό»

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
(NDPPHOTO)
(NDPPHOTO)

Ο Τάσος Γιαννόπουλος έδωσε μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στο περιοδικό "Λοιπόν". Ο γνωστός ηθοποιός, που αγαπήσαμε από την συμμετοχή στο "Ευτυχισμένοι μαζί" κλήθηκε να απαντήσει στην συνέντευξη του για τον Πέτρο Φιλιππίδη, μετά την απόφαση του δικαστηρίου (δείτε την εδώ).

Ακόμη, ο Τάσος Γιαννόπουλος έκανε λόγο και για την συνεργασία που είχε με τον ηθοποιό, αλλά και για το πως πιστεύει ο ίδιος ότι θα τον αντιμετωπίσει από εδώ και στο εξής, η κοινωνία.

Οι δηλώσεις του Τάσου Γιαννόπουλου για τον Πέτρο Φιλιππίδη

Έχετε συνεργαστεί με τον Πέτρο Φιλιππίδη. Πως νιώσατε με όλο αυτό που ξέσπασε;

Με στεναχώρησε, γιατί έβλεπα γνωστούς μου ανθρώπους να τους συμβαίνει αυτό, είτε από τη μία πλευρά είτε από την άλλη. Γνωρίζω και τον Πέτρο Φιλιππίδη και την Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους και την Πηνελόπη Αναστασοπούλου και άλλους συναδέλφους που είναι κι από τη μια και από την άλλη πλευρά. Αυτό είναι σαν να συμβαίνει μέσα στο ίδιο σου το σπίτι. Από κει και πέρα, βεβαίως, η Δικαιοσύνη είναι αρμόδια να κρίνει.

Το είχατε φανταστεί ποτέ;

Όχι, κι ένιωσα τεράστια στεναχώρια. Εγώ γνώριζα μόνο ένα περιστατικό, μόνο μια καταγγελία που είχε γίνει.

Πιστεύετε ότι ο κόσμος ξεχνάει;

Όχι. Ο κόσμος δεν ξεχνάει, αλλά ούτε και ο χώρος. Εδώ όμως υπάρχει ένα σοβαρό ερώτημα. Τι γίνεται με την επανένταξη των ανθρώπων που καταδικάζονται, φυλακίζονται ή εκτίουν την όποια ποινή τους επιβάλλεται και μετά βγαίνουν στην κοινωνία; Πως θα τους δεχθεί η κοινωνία μας; Μετά δεν πρέπει να γίνει η επανένταξη στην κοινωνία; Αυτό είναι μεγάλο κοινωνικό ζήτημα. Κι αυτό ισχύει για οποιονδήποτε άνθρωπο καταδικάζεται.

Ο Φιλιππίδης και ο Γιαννόπουλος
(ndp)

Του παίρνουν και το τελευταίο σπίτι του Πέτρου Φιλιππίδη

Τα πάνω κάτω έχουν έρθει για τον Πέτρο Φιλιππίδη, μετά την απόφαση των δικαστικών αρχών για τις δύο απόπειρες βιασμού και τον έναν βιασμό, που ήταν εις βάρος του, με τον ηθοποιό να βρίσκεται στο χείλος του γκρεμού, από τις οικονομικές υποχρεώσουν που τον "βομβαρδίζουν".

Ο Πέτρος Φιλιππίδης, βλέπει την περιουσία του σιγά σιγά να χάνεται από μπροστά του. Πρώτα η βίλα στο Ψυχικό, που πούλησε για να καλύψει τα χρέη του (δείτε εδώ το σπίτι στα βόρεια) και τώρα σειρά έχει το εξοχικό της οικογένειας, στην Κόρινθο. Βέβαια, η βίλα που βρίσκεται στο Σοφικό Κορινθίας, θα βγεί σε πλειστηριασμό και ο ηθοποιός δεν θα πάρει τίποτα.

Πιο συγκεκριμένα, σε επτά μέρες βγαίνει σε πλειστηριασμό το σπίτι του Πέτρου Φιλιππίδη, στο Σοφικό Κορινθίας. Όπως αποκάλυψε το πρωί της Τρίτης (21/2) στην ενημερωτική εκπομπή "Πρωινό" ο Τάσος Τεργιάκης:

«Ο Πέτρος Φιλιππίδης σε επτά μέρες χάνει το τελευταίο σπίτι που έχει αποκτήσει μέσω δανεισμού, δηλαδή το εξοχικό του στο Σοφικό Κορίνθου. 1η Μαρτίου, στις 14:00, έχει αναρτηθεί ο ηλεκτρονικός πλειστηριασμός για 176.000 ευρώ. Είναι σε ένα εξαιρετικό μέρος, είναι μεγάλο το οικόπεδο».

«Αναμένεται να δούμε αν θα καταφέρουν να «παγώσουν» με κάποιο τρόπο τον πλειστηριασμό, είτε βρίσκοντας έναν άλλον αγοραστή με μεγαλύτερη τιμή, είτε οι ίδιοι εξοφλώντας κάποιο μέρος του χρέους», πρόσθεσε ο δημοσιογράφος.