«Βαθύς ο πόνος της ψυχής μου» - Βυθισμένος στο πένθος ο Μιχάλης Χατζηγιάννης! Ανατριχιάζει το βίντεο για την τραγωδία στα Τέμπη

Η συγκινητική ανάρτησή του στο instagram

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η τραγωδία στα Τέμπη δεν έχει αφήσει κανέναν ανεπηρέαστο, καθώς 57 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και ανάμεσά τους βρίσκονταν πολλά νέα παιδιά. Μάλιστα, την Κυριακή 5/3 πραγματοποιήθηκαν και μερικές από τις κηδείες αυτών και οι εικόνες των οικογενειών τους σπαράζουν καρδιές (δείτε εδώ τα ανατριχιαστικά πλάνα).

Πολλοί είναι οι διάσημοι που έχουν τοποθετηθεί για το δυστύχημα μέσα από τα social media τους τις τελευταίες ημέρες (δείτε εδώ την οργισμένη ανάρτηση της Κλέλιας Ρένεση) και ανάμεσά τους βρίσκεται και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, ο οποίος δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο, που έκανε και τους πιο σκληρούς να "λυγίσουν".

Η σπαρακτική ανάρτηση του Μιχάλη Χατζηγιάννη για την τραγωδία στα Τέμπη

«Δεν το χωράει ανθρώπου νους πως αυτό το ταξίδι είχε προορισμό τον ουρανό. Βαθύς ο πόνος της ψυχής μου. Καλό Παράδεισο στους συμπατριώτες μας Κυπριανό, Αναστασία, Δήμητρα αλλά και σε όλους όσους έφυγαν στο τραγικό δυστύχημα! Ο Θεός να δίνει δύναμη και κουράγιο στις οικογένειες τους!», έγραψε χαρακτηριστικά στο προφίλ του και γέμισε με σχόλια συμπαράστασης από όλο τον κόσμο.

Η απόφαση του δικαστηρίου για τον σταθμάρχη

Ολοκληρώθηκε μετά από περίπου 7,5 ώρες η μαραθώνια απολογία του σταθμάρχη της Λάρισας στην ανακρίτρια για την φονική τραγωδία στα Τέμπη, που έχασαν την ζωή του 57 άνθρωποι, με έναν τόσο λάθος και άδικο τρόπο.

Να υπενθυμίσουμε ότι χθες (5/3) από νωρίς το πρωί έγιναν αρκετές κηδείες για τα θύματα της τραγωδίας και μέσα σε αυτούς ήταν και η 20χρονη, Καλούντια (δείτε εδώ την στιγμή που περνάει το φέρετρο).

Με σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέα ο σταθμάρχης κρίθηκε προφυλακιστέος. Ο 59χρονος δεν εμφανίστηκε με απολογητικό υπόμνημα και σύμφωνα με πληροφορίες απάντησε σε πλήθος ερωτήσεων της ανακρίτριας και του εισαγγελέα.

«Με ομόφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή ο κατηγορούμενος κρίθηκε προσωρινά προφυλακιστέος. Ήταν κάτι αναμενόμενο λόγω της σπουδαιότητας της υποθέσεως, του βάρους και των ευθυνών» τόνισε ο δικηγόρος του σταθμάρχη.

Και πρόσθεσε: «Ο κατηγορούμενος είπε τα πάντα. Τα πράγματα όπως ακριβώς έγιναν χωρίς να φοβηθεί αν από την αναφορά αυτή προκύπτουν ευθύνες για τον εαυτό του ή όχι».