Εξοργισμένος ο Αλέξης Κούγιας με την υπόθεση των Τεμπών - «Συνάδελφοι μοιράζουν κάρτες έξω από τα ξενοδοχεία...»

Τους ''έδωσε'' κανονικά

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Εξοργισμένος ο Αλέξης Κούγιας με την υπόθεση των Τεμπών - «Συνάδελφοι μοιράζουν κάρτες έξω από τα ξενοδοχεία...»

Η απόλυτη τραγωδία σημάδεψε το πανελλήνιο πριν από λίγες ημέρες με το δυστύχημα, που συνέβη στα Τέμπη λόγω της σύγκρουσης δύο σιδηροδρόμων, από την οποία τα θύματα σήμερα ξεπερνούν τα 50, καθώς παράλληλα υπάρχουν και σοβαρά τραυματισμένοι.

Οι οικογένεια των θυμάτων παραμένουν - όπως είναι φυσικό συγκλονισμένοι - ενώ παράλληλα έχουν ξεκινήσει οι πρώτες μηνύσεις - καταγγελίες κατά των υπαιτίων, με τον Αλέξη Κούγια να αναλαμβάνει την υπεράσπιση των άτυχων δίδυμων κοριτσιών και άλλων οικογενειών.

Ο ίδιος λοιπόν, λίγες ημέρες μετά τη συναισθηματική του φόρτιση μπροστά στις κάμερες (δείτε τον εδώ να κλαίει), την Δευτέρα 6/3 έκανε νέες δηλώσεις στο Super Κατερίνα με το δικηγόρο να κάνει μια σοκαριστική αποκάλυψη για την υπόθεση.

Η αποκάλυψη του Αλέξη Κούγια για τις οικογένειες των θυμάτων από τα Τέμπη

«Πήγαν να εκμεταλλευτούν τον πόνο αυτών των ανθρώπων. Έμαθα ότι συνάδελφοί μου, μοιράζουν κάρτες έξω από τα ξενοδοχεία που μένουν οι δυστυχισμένοι άνθρωποι», είπε ο Αλέξης Κούγιας.

Αποκάλυψη "βόμβα" από τον Αλέξη Κούγια για τα Τέμπη

Ο δικηγόρος, λοιπόν, μίλησε στην κάμερα του ΑΝΤ1, το βράδυ της Πέμπτης 2/3, και αναφέρθηκε στην υπόθεση, αποκαλύπτοντας πως είχε μεσολαβήσει γνωστός πολιτικός ώστε να αναλάβει την θέση του σταθμάρχη ο συγκεκριμένος 60χρονος (δείτε τον εδώ), ο οποίος σύμφωνα με μαρτυρίες δεν ήταν αρκετά έμπειρος (δείτε εδώ την αποκάλυψη του συνταξιούχου μηχανοδηγού), ενώ προηγουμένως εργαζόταν ως αχθοφόρος.