Γιορτή στο σπίτι της Κατερίνας Παπουτσάκη - Η ανάρτηση με τα ευχάριστα

Τι σχέση έχει ο γιός της;

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
(NDPPHOTO)
(NDPPHOTO)

Μπορεί να έχουν περάσει μόνο μερικοί μήνες από τον χωρισμό της με τον Παναγιώτη Πιλάφα (δείτε εδώ τον λόγο), αλλά η Κατερίνα Παπουτσάκη έχει έναν λόγο εκτός από το γεγονός ότι είναι single και όμορφη, γιορτάζει και ο γιός της.

Ο αγαπημένος της Κίμωνας, λοιπόν έχει γενέθλια και η μαμά του ήθελε να του κάνει ένα τέλειο και φαντασμαγορικό πάρτυ γενεθλίων. Πριν από το πάρτυ όμως, η ηθοποιός έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram θέλοντας να ενημερώσει τους διαδικτυακούς της φίλους, ότι ο Κίμωνας σήμερα κλείνει τα 4.

Η ανάρτηση της Παπουτσάκη για τον γιό της, Κίμωνα

Όπως θα δείτε ο μικρός κάθεται στο κάθισμα αυτοκινήτου και παίζει με τη ζώνη.

«Αυτό το καταπληκτικό άτομο έγινε σήμερα 4», σχολίασε η ηθοποιός.

Η ανάρτηση της Παπουτσάκη για τον γιό της Κίμωνα

Στην συνέχεια έκανε άλλη μια δημοσίευση στο instagram μαζί με τον γιό της.

«Αχ εσυυυυυυυυυυύ !!!!????
Χρόνια πολλά καταπληκτικέ μου άνθρωπε !
Μόνο υγεία και τύχη στο δρόμο σου , που κατά προτίμηση θα τον ήθελα στρωμένο με ροδοπέταλα ????!!!!!!!
Ποσό τυχερή νιώθω που σας έχω στη ζωή μου παιδιά μου!☀️☀️», έγραψε στην λεζάντα της φωτογραφίας.

Όλο το παρασκήνιο του διαζυγίου Κατερίνας Παπουτσάκη και Παναγιώτη Πιλαφά

Χωριστούς δρόμους περπατούν πλέον η Κατερίνα Παπουτσάκη και ο Παναγιώτης Πιλαφάς. Μετά από 10 χρόνια γάμου, η ηθοποιός και ο επιχειρηματίας αποφάσισαν να γράψουν τους τίτλους τέλους της συμβίωσής τοτς, έχοντας όπως πάντα ως αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητα τους δύο γιους τους.

Μάλιστα, σύμφωνα με την Real News, που ήρθε σε επικοινωνία με την Κατερίνα Παπουτσάκη, εν μέρει επιβεβαιώσε τον χωρισμό τους, μιας και δεν ήθελε να κάνει κάποια παραπάνω δήλωση. Όπως γράφει η εφημερίδα, τα γκρίζα σύννεφα στη σχέση τους έκαναν την εμφάνισή τους το περασμένο καλοκαίρι όμως κατά την διάρκεια του φθινοπώρου, πήραν την απόφαση να χωρίσουν.

Συγκεκριμένα, μέσα στον Σεπτέμβριο, αποφάσισαν ότι δεν θα μοιράζονται πλέον την ίδια στέγη. Μάλιστα, αξίζει να σημειωθεί, ότι η τελευταία κοινή εμφάνισή τους ήταν τον περασμένο Ιούλιο στο Ηρώδειο (δείτε εδώ αποκλειστικές φωτογραφίες).

Το παρασκήνιο του χωρισμού Παπουτσάκη - Πιλαφά