Δημήτρης Καπετανάκος: «Με φέρνετε σε δύσκολη θέση!» - Ασύλληπτο περιστατικό με τον ηθοποιό στον αέρα της ΕΡΤ

Τι συνέβη;

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Δημήτρης Καπετανάκος: «Με φέρνετε σε δύσκολη θέση!» - Ασύλληπτο περιστατικό με τον ηθοποιό στον αέρα της ΕΡΤ

Το μεσημέρι της Δευτέρας (6/3) στην ψυχαγωγική εκπομπή «Στούντιο 4» βρέθηκε καλεσμένος ο Δημήτρης Καπετανάκος. Ο γνωστός ηθοποιός, που τον απολαμβάνουμε στην σειρά «Έτερος Εγώ» (δείτε εδώ την αποθέωση της σειράς από τους τουιτεράδες) μίλησε στην εκπομπή της ΕΡΤ για όλους και για όλα.

Ο Δημήτρης Καπετανάκος αναφέρθηκε στα χρόνια που δούλευε στο μπαρ των γονιών του, στις δυσκολίες της εστίασης αλλά και στην απόφαση να γίνει ηθοποιός.

Οι δηλώσεις του Δημήτρη Καπετανάκου για την ζωή του

«Δούλευα με τους γονείς μου στο μαγαζί και γύρισα από τον στρατό και είχαν αποφασίσει να κλείσουν το μαγαζί. Ο πατέρας μου ήταν 41 χρόνια στη νύχτα και η μητέρα μου 27. Δεν πουλήθηκε η επιχείρηση, είχα πει να το συνεχίσω και μου το ακύρωσε ο πατέρας μου και μου είπε να προχωρήσει και είχε δίκιο. Είναι “σκλαβιά” η νύχτα, αλλά μου έμαθε να είμαι έντιμος» δήλωσε ο αγαπημένος ηθοποιός.

Όταν πρωτοξεκίνησε στην υποκριτική ήξερε πολύ καλά πως είναι ένας χώρος ο οποίος δεν προσφέρει οικονομική ασφάλεια γι΄αυτό μερίμνησε να κάνει πάντα και άλλες δουλειές για να τα φέρνει βόλτα.

Στην πορεία του συνάντησε έντιμους συνεργάτες ενώ όπως είπε παρότι έπαιξε σε δουλειές χωρίς αμοιβή ήταν τόσο καλές παραγωγές που του άνοιξαν κι άλλες πόρτες.

«Έκανα δουλειές που δεν πληρώθηκα και τις έχω παρακαταθήκη» τόνισε ο ίδιος.

Βέβαια, ήρθε και σε άβολη θέση, όταν οι παρουσιαστές της εκπομπής τον ρωτούσα επίμονα για το τι θα συμβεί παρακάτω στην σειρά της ΕΡΤ, Κάνε ότι κοιμάσαι. Ο ηθοποιός δεν ήθελε να κάνει κανενός είδους spoiler κι ανέφερε:

«Δεν μπορώ να πω. Πάντως εμείς με την ίδια λαχτάρα που διαβάζουμε τα σενάρια, με την ίδια λαχτάρα το βλέπουμε. Χμ ποιο; Ναι. Τώρα με βάζετε σε δύσκολη θέση. Τι να σας πω τώρα; Δεν μπορώ να σας πω τίποτα άλλο. Με φέρνετε σε δύσκολη θέση.

Εντάξει, ναι. Ορίστε; Εγώ βαστιέμαι. Ναι, όλα καλά. Όλα μια χαρά. Σας το είπα και πριν αυτή είναι μια πολύ ωραία συγκυρία. Από τους τεχνικούς μέχρι την παραγωγή μας…» αρκέστηκε μόνο να πει ο Δημήτρης Καπετανάκος, μην αναφέροντας το οτιδήποτε για την σειρά.