Έτερος Εγώ: «Δώστε ένα Όσκαρ από τώρα στον Πυγμαλίωνα να τελειώνουμε» - "Πανικός" στο Twitter μετά την πρεμιέρα

Αποθεώθηκε από τα πρώτα λεπτά

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Έτερος Εγώ: «Δώστε ένα Όσκαρ από τώρα στον Πυγμαλίωνα να τελειώνουμε» -

Το βράδυ της Δευτέρας 13/2 πραγματοποιήθηκε η επίσημη πρεμιέρα για τον τρίτο κύκλο της σειράς του Σωτήρη Τσαφούλια (δείτε εδώ την αποκάλυψη για τον γάμο του και την σχέση του με την πρώην του), Έτερος Εγώ: Νέμεσις. Λίγες ώρες, πριν βγουν τα επεισόδια στον αέρα, ωστόσο, τα δύο πρώτα προβλήθηκαν στον "Ελληνικό Κόσμο", όπου παρευρέθηκαν επίσημοι καλεσμένοι του σκηνοθέτη και ολόκληρης της ομάδας του, μαζί με δημοσιογράφους και ανθρώπους του χώρου.

Εκεί βρεθήκαμε και εμείς και παρακολουθήσαμε με πολύ ενδιαφέρον τις εξελίξεις του "σκοτεινού" σίριαλ και τα σχόλια που έχουμε να πούμε είναι πολύ θετικά. Πρόκειται για ένα δημιούργημα για το οποίο φαίνεται ότι έχει πέσει σκληρή δουλειά και από το καστ των ηθοποιών, αλλά και από τους ανθρώπους του μοντάζ και όσους βρίσκονται πίσω από την κάμερα.

Ακόμη κι αν κάποιος δεν έχει δει όλους τους προηγούμενους κύκλους δεν είναι τόσο δύσκολο να κατανοήσει όσα συμβαίνουν στον νέο, διότι υπάρχουν πολλά πισωγυρίσματα, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως κάθε λεπτό που κανείς μπορεί να θεωρεί πως έχει βρει τους θύτες πίσω από κάθε μυστήριο, προβάλλεται μία νέα σκηνή η οποία τα ανατρέπει όλα.

Στο πρώτο επεισόδιο με τίτλο “Η αρχή του τέλους” παρακολουθήσαμε τον Νίκο Βανόρτα (Τάσος Νούσιας) που έχει αποταχθεί από την Αστυνομία εξαιτίας των χειρισμών του στην υπόθεση του Ερπετού. Τη θέση του έχει αναλάβει η καινούργια Προϊσταμένη Αθηνά Λυγερού (Μαριάννα Τουμασάτου).

Ο Λαΐνης (Πυγμαλίωνς Δαδακαρίδης) πενθεί κλεισμένος στο σπίτι του, δεν διδάσκει και βρίσκει παρηγοριά στα όνειρα, γιατί μόνο εκεί συνάντα την Τόνια. Η Μάρθα (Άννα Μενενάκου) βρίσκεται σε δίλημμα για την υπόθεση του Έτερος Εγώ μιας και δεν βρίσκει τρόπο να συλλάβει τη Δανάη (Κόρα Καρβούνη) χωρίς να εμπλέξει το Λαΐνη. Μια έκρηξη σε ένα γραφείο τελετών που αφήνει πίσω της ένα πτώμα, βάζει το τμήμα ανθρωποκτονιών σε κίνηση.

Οι αντιδράσεις στο twitter για την πρεμιέρα του Έτερος Εγώ: Νέμεσις

Αφού, όμως, πραγματοποιήθηκε και στο Cosmote Tv η πρεμιέρα, φαίνεται πως η απήχηση ήταν τεράστια και πλήθος κόσμου παρακολούθησε τις εξελίξεις, με αποτέλεσμα το twitter να έχει γεμίσει με σχόλια που αποθεώνουν όλη την ομάδα, ενώ πολλοί άρχισαν να παραπονιούνται επειδή δεν βγήκαν όλα τα επεισόδια μαζί για να μπορούν να ξενυχτήσουν μέχρι το πρωί γι' αυτό τον σκοπό.