Survivor all star: «Να ηρεμήσει...» - Ασύλληπτο ξέσπασμα από την Αντωνά για το Μαρτίκα μετά την έκρηξή του στην Ελευθερίου

«Να έρθει στην προσωπική μου βίλα...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Survivor all star: «Να ηρεμήσει...» - Ασύλληπτο ξέσπασμα από την Αντωνά για το Μαρτίκα μετά την έκρηξή του στην Ελευθερίου

Τα πάνω κάτω είδαμε να συμβαίνουν στο Survivor all star το βράδυ της Δευτέρας 6/3 με τις εντάσεις να κορυφώνονται στο συμβούλιο του νησιού στην κόκκινη ομάδα και συγκεκριμένα ανάμεσα στο Σπύρο Μαρτίκα και στην Ελευθερία Ελευθερίου (δείτε εδώ τι συνέβη).

Το απόσπασμα με τις εντάσεις λοιπόν, προβλήθηκε την Τρίτη 7/3 στην εκπομπή ''Ποιος είναι πρωινιάτικα'' με το πάνελ να σχολιάζει όσα συνέβησαν με τη Μαρία Αντωνά συγκεκριμένα να εκφέρει έντονα λόγο, μιας και ξέρει το Μαρτίκα και από την πλευρά του Άρη Σοϊλέδη (δείτε εδώ ποιος δικηγόρος παίκτης προτείνει να κινηθεί νομικά κατά του Μαρτίκα).

Το ''άδειασμα'' της Μαρίας Αντωνά στο Σπύρο Μαρτίκα

«Ο Σπύρος τα έχασε τόσο πολύ χθες. Ήταν κάθιδρος, δεν ξέρω αν τον είδατε. Όταν είδε και τον Σάκη να του επιτίθεται, σου λέει: έχω χάσει την μπάλα. Όταν ο Γιώργος (Λιανός) έδωσε τον λόγο και στη Μπλε Ομάδα που τους ρωτούσε έναν προς έναν, όλοι τον κατακεραύνωσαν. Τώρα δεν έχει επιστροφή… βασικά έχει επιστροφή και μάλιστα σύντομα», είπε ο Μακαλιάς.

«Εγώ πιστεύω ότι η δυναστεία Μαρτίκα έχει καταρρεύσει. Τουλάχιστον το Survivor All Star ας είναι η φωτεινή πλευρά του παιχνιδιού. Εγώ πάντως προτείνω στον Σπύρο Μαρτίκα όταν βγει, αν θέλει να ηρεμήσει, να έρθει στην προσωπική μου βίλα με την πισίνα να τον φιλοξενήσω. Να χαλαρώσουν λίγο τα πνεύματα.

Την έφερε τη βόμβα πάντως η Ελευθερία Ελευθερίου. Αν καταφέρει να βγάλει κι άλλον με οικειοθελή αποχώρηση, εγώ θα την παραδεχθώ. Νομίζω ότι ο Σπύρος αν αποχωρήσει θα αποχωρήσει μόνος του. Βλέπω ένωση Σταυρούλας-Μπάρτζη και όσο μείνει ο Σπύρος θα πάει μαζί τους», είπε η Μαρία Αντωνά.