Survivor all star: «Γράφετε αηδίες!» - Εμφανίστηκε ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ

Δυνατή η περσινή κόντρα του με τον Σπύρο Μαρτίκα!

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Survivor all star: «Γράφετε αηδίες!» - Εμφανίστηκε ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ

Ο στίβος μάχης του Survivor all star είναι σε εξέλιξη και οι δύο ομάδες παλεύουν για να κερδίσουν το έπαθλο ασυλίας και να πάνε στο συμβούλιο του νησιού θεατές. Βέβαια, εδώ και λίγες μόνο μέρες έχει γίνει ο κακός χαμός στην ομάδα των κόκκινων, λίγο ο Σπύρος Μαρτίκας, λίγο η γκρίνια και το μαγείρεμα της Ελευθερίου (δείτε εδώ γιατί) και φυσικά το κερασάκι στην τούρτα ο Σχίζας και η οικειοθελή αποχώρηση του.

Όλα αυτά προκάλεσαν τον έντονο τσακωμό του φαρμακοποιού με την τραγουδίστρια στο συμβούλιο του νησιού (δείτε εδώ το ξέσπασμα) και φυσικά αυτό ήταν κάτι που έκανε τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ να εμφανιστεί στο twitter και να κάψει τους τουιτεράδες με ένα tweet, που θα συζητηθεί.

Το tweet του Εμμανουήλ για το Survivor all star και τα σχόλια των χρηστών

«Γράφετε αηδίες κάτω απο αυτά που ανεβάζω ! Έζησα το παιχνίδι 3 γεμάτους μήνες & έχω πιο πολλή άποψη από όλους εσάς αυτό το σκουπίδι που κάθεται δίπλα μου και μου σηκώνει και το δάχτυλο αν ήμουν μέσα θα τον ξεφτίλιζα όπως του αρμόζει ????#εμμανουηλ #survivoGR #SurvivorAllstar2023«, έγραψε ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ.

Τα σχόλια των μπλέ για τον Μαρτίκα στο Survivor all star

Το αποψινό (7/3) επεισόδιο του Survivor all star το κλίμα έιναι αρκετά έντονο και οι ισορροπίες κρέμονται από μια κλωστή.

Βέβαια, αυτό ήταν πρώτο θέμα συζήτησης για την ομάδα των μπλέ, που έριξαν ξεκάθαρα τις ευθύνες στον φαρμακοποιό, αλλά ανέφεραν και την πονηριά της τραγουδίστριας με την αποκάλυψη της στον Στάθη Σχίζα και τις εντάσεις που προκάλεσε από όταν μπήκε στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ.

«Ερχόμαστε εδώ για δεύτερη φορά. Εγώ συγκρίνοντας τις καταστάσεις του τότε με το σήμερα βλέπω μια τρομερή διαφορά στο πώς έχουν αλλάξει τα πράγματα, πώς έχει αλλάξει η αντιμετώπιση των ανθρώπων. Ήταν και το μόνο μου άγχος ερχόμενος εδώ πέρα, ότι δεν ξέρω αν θα μπορώ να ανταπεξέλθω σε ένα τέτοιου είδους ριάλιτι.

Βλέπω ανθρώπους οι οποίοι στον βωμό του χρήματος και της παραμονής εδώ πέρα θα κάνουν πραγματικά τα πάντα όπου και να ήταν το χτύπημα αυτό. Δηλαδή, να σου μεταφέρουν ψευδείς πληροφορίες να θίξουν προσωπικά σου ζητήματα να σε φτάσουν σε ακραίες καταστάσεις για να δουν αν θα ξεσπάσεις και θα σπάσεις», είπε αρχικά ο Ηλίας Γκότσης.

«Είναι ο ένας για να βγάλει το μάτι του άλλου είναι κάποιοι που δεν έχουν ούτε ιερό, ούτε όσιο», συμπλήρωσε ο Ηλίας Μπόγδανος.