«Υπήρχε κότερο, ο Ρουβάς, Λαζόπουλος, υπήρχε η Μύκονος και ναρκωτικά» - Η αποκάλυψη του Ψινάκη για το σκάνδαλο που είχε "σκάσει"

«Όλα υπήρχαν μέσα στο κότερο»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Υπήρχε κότερο, ο Ρουβάς, Λαζόπουλος, υπήρχε η Μύκονος και ναρκωτικά» - Η αποκάλυψη του Ψινάκη για το σκάνδαλο που είχε

Συνέντευξη στην εκπομπή Happy Day παραχώρησε ο Ηλίας Ψινάκης ο οποίος έχει επιστρέψει στην τηλεόραση με την εκπομπή Έλεος, την οποία παρουσιάζει με την Αννίτα Πάνια. Ο παρουσιαστής και μάνατζερ μοντέλων, μίλησε λοιπόν για όλους και για όλα.

«Έρχομαι εδώ στην εκπομπή και με αναστηλώνουν. Τη μακιγιέζ τη λέω ταριχεύτρια», είπε αρχικά με το γνωστό του χιούμορ.

«Το “Γηροκομείο” υφίσταται, θα τελειώσει στην κηδεία μου. Θα έχω live. Εσύ το λες παρουσίαση αυτό που κάνω; Εγώ το λέω πλάκα. Δεν με έχουν κόψει από κανάλια, μια χαρά πουλούσα, στο live με τρέμουν», συνέχισε.

Δείτε επίσης: «Τώρα θα είναι...» - Η σοκαριστική αποκάλυψη του Ηλία Ψινάκη για το παιδί του

Η εξομολόγηση του Ψινάκη για το σκάνδαλο που είχε "σκάνει" με τα ναρκωτικά τον Ρουβά και τον Λαζόπουλο

Η συζήτηση στην συνέχεια, πήγε στην ιστορία με το κότερο στη Μύκονο πριν από περισσότερα από 20 χρόνια, όταν το 2001 καλλιτέχνες και επώνυμοι, μεταξύ αυτών οι Σάκης Ρουβάς, Λάκης Λαζόπουλος και Ηλίας Ψινάκης, είχαν βρεθεί σε κότερο στο οποίο είχαν εντοπιστεί ποσότητες ναρκωτικών.

«Να ακούσεις τον Λαζόπουλο να σου πει την ιστορία ”Ήμουν και εγώ στο κότερο”, θα γελάς ένα μήνα. Είχε πλάκα όλο αυτό που περάσαμε από την οπτική τη δική μας, και ειδικά αν το διηγείται ο Λάκης. Ό,τι μπορούσε σαν σενάριο να παίζει, σαν σκάνδαλο, υπήρχε. Υπήρχε κότερο, υπήρχε ο Ρουβάς, υπήρχε η Μύκονος και ναρκωτικά. Τι άλλο; Όλα υπήρχαν μέσα στο κότερο, αλλά τα ναρκωτικά δεν τα είχαμε πάρει εμείς, ούτε τα είχαμε εμείς», εξήγησε αρχικά ο Ηλίας Ψινάκης.

«Γελούσαμε όταν έγινε όλο αυτό. Επειδή δεν μας πήραν τα κανάλια όταν πήγαμε για κατάθεση, μας ανάγκασαν να ξαναπάμε. Όταν ξαναπήγαμε, έπρεπε να πάμε με ελικόπτερο. Πήγαμε σε λάθος θέση. Είχε μεγάλη πλάκα. Ύστερα μείναμε λίγες μέρες στη Μύκονο σε μια βίλα που είχε βρει ο Λάκης με ελικοδρόμιο, με τον Ρουβά, τους πολίστες που όλοι έκαναν ασκήσεις με τον Ρουβά και ο Λάκης έκανε σε εμένα ανάκριση», πρόσθεσε.