«Μας έρχονται φωτογραφίες...» - Η αποκάλυψη της Κατερίνας Καινούργιου για την σχέση του Στάθη Σχίζα με την Παναγιώταρου

«Και εγώ μπορεί να είμαι με τον Στέφανο έξω και να στείλετε μια πλάτη, χέρι χέρι»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Μας έρχονται φωτογραφίες...» - Η αποκάλυψη της Κατερίνας Καινούργιου για την σχέση του Στάθη Σχίζα με την Παναγιώταρου

Ο Στάθης Σχίζας αποχώρησε από το Survivor All Star μετά από όσα του "ξεφούρνισε" η Ελευθερία Ελευθερίου για την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, λέγοντας πως δεν του ταιριάζει το ριάλιτι και όλη αυτή η ίντριγκα που έχει δημιουργηθεί στο παιχνίδι εξαιτίας της τραγουδίστριας.

Βέβαια, το βίντεο που κυκλοφορεί με την καλή του μαζί με άλλον άντρα στο πλευρό της (δείτε το εδώ), φούντωσε ακόμη περισσότερο τα λεγόμενα της πρώην συμπαίκτριάς του, ενώ φαίνεται πως ο ίδιος θα αργήσει να μιλήσει στις κάμερες, εφόσον είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση (δείτε εδώ πότε θα δώσει την πρώτη του συνέντευξη).

Η αποκάλυψη της Κατερίνας Καινούργιου για Σχίζα & Παναγιώταρου

Για την όλη κατάσταση μίλησε και η Κατερίνα Καινούργιου το πρωί της Τετάρτης 8/3 στην Super Κατερίνα, αλλά εξήγησε πως δεν θα ήθελε να τοποθετηθεί και να εκφέρει κάποια άποψη, διότι δεν είναι τίποτα επιβεβαιωμένο και κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει εάν υπάρχουν όντως σύννεφα στην σχέση τους, πέρα από τους δυο τους.

«Εγώ για άλλη γυναίκα αν δεν έχει πει η ίδια κάτι… Αν δεν πει η Παναγιώταρου “χώρισα, προχώρησα, είμαστε μαζί…” Δε θα πούμε ποτέ κάτι. Γιατί σας λέω, μας έρχονται φωτογραφίες, μας στέλνετε φωτογραφίες… Και τι σημαίνει; Άμα η άλλη είναι με έναν φίλο της μαζί; Και εγώ μπορεί να είμαι με τον Στέφανο έξω και να στείλετε μια πλάτη, χέρι χέρι. Φίλος μου είναι», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

Τι συνέβη με το ζευγάρι λίγο μετά την άφιξή του Survivor στην Ελλάδα

Ο Στάθης Σχίζας το απόγευμα της Τρίτης 7/3 επέστρεψε στην Ελλάδα μετά από ένα έντονο ταξίδι στον Άγιο Δομίνικο. Ήταν ένας από τους πιο δυνατούς παίκτες αλλά αποφάσισε να αποχωρήσει μόνος του μετά τα όσα έγιναν με την Ελευθερία Ελευθερίου.

Στο πλευρό του ήταν, πέρα από τα άτομα της παραγωγής και η Χριστίνα Κεφαλά που αποχώρησε την προηγούμενη εβδομάδα από την ψηφοφορία του κοινού.

Οι δύο παίκτες έφτασαν στην πατρίδα τους και κατά την άφιξή τους στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, οι κάμερες, όπως και αυτή του Youweekly.gr, τους περίμεναν εκεί για τις πρώτες τους δηλώσεις, όπως ήταν αναμενόμενο.

Σύμφωνα με τους δημοσιογράφους, όταν ο Στάθης ρωτήθηκε τι ήταν εκείνο που τον έκανε να επιστρέψει από το ριάλιτι επιβίωσης απάντησε ότι έχει γίνει κάτι πολύ σημαντικό στην Ελλάδα (αναφερόμενος στα Τέμπη) κι ότι το γιατί γύρισα εγώ κι αν γύρισα εγώ, είναι μηδαμινής σημασίας.

Εξαφανισμένοι μετά την επιστροφή του: Τι συμβαίνει τελικά με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και τον Στάθη Σχίζα

Όσον αφορά την σύντροφό του, όταν δημοσιογράφος τον ρώτησε για την φημολογούμενη απιστία της με βάση ένα βίντεο που έχει κυκλοφορήσει και την δείχνει αγκαλιά με άλλον (δείτε το βίντεο εδώ) εκείνος δεν θέλησε να κάνει καμία απολύτως δήλωση.

Σύμφωνα με αποκλειστικές μας πληροφορίες, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου τον περίμενε έξω από το αεροδρόμιο. Από εκείνη την στιγμή τα ίχνη και των δυο έχουν χαθεί. Η influencer, μάλιστα, δεν έχει κάνει καμία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, που συνήθως είναι πολύ ενεργή.