Έχει μεγαλώσει πολύ η κοιλίτσα της - Η Μαλέσκου ποζάρει με κατακόκκινο εφαρμοστό φόρεμα στον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης της

Λίγο πριν γίνει μαμά

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Μια πολύ ευτυχισμένη και ιδιαίτερη περίοδο της ζωής της περνάει η Ιωάννα Μαλέσκου με την παρουσιάστρια, που έκανε αίσθηση μέσα από την εμφάνισή της στο ΣΚΑΪ, να περιμένει πως και πως να έρθει το παιδί της στον κόσμο.

Μέσα από περιορισμένες δημόσιες εμφανίσεις, που κάνει αλλά και από τις αναρτήσεις της στα social media βλέπουμε την κοιλίτσα της Ιωάννας να μεγαλώνει με την ίδια να φροντίζει το σώμα της μέσα από ειδική γυμναστική, που ακολουθεί (δείτε εδώ το φύλο του μωρού της).

Την Τετάρτη 8/3 λοιπόν, η Μαλέσκου έκανε μια νέα ανάρτηση στο λογαριασμό της στο instagram μέσα από την οποία τη βλέπουμε να ποζάρει με ένα κόκκινο φόρεμα, ενώ παράλληλα ευχήθηκε για τη γιορτή της γυναίκας.

Η ανάρτηση της Ιωάννας Μαλέσκου με φουσκωμένη κοιλίτσα για τη γιορτή της γυναίκας

«Χρόνια μας πολλά κυρίες μου ! Μια γλυκιά αφορμή, η σημερινή ημέρα, για να σας στείλω την αγάπη μου και ευχές να είστε πάντα υγιείς, δυνατές και ευτυχισμένες. Να μην τα παρατάτε, με το κεφάλι ψηλά να χαράζετε τη δική σας διαδρομή. Να αγκαλιάζετε τις καταστάσεις που η ζωή φέρνει (ακόμη και τις πιο δύσκολες) και να πορεύεστε με καλοσύνη και ευγένεια προς το φως. Είστε μοναδικές, μην το ξεχνάτε», έγραψε η Ιωάννα Μαλέσκου.

Η αποκάλυψη για τον γάμο της με τον Κωνσταντίνο Δανιά

«Χαίρομαι που συναντιόμαστε γιατί αρκετό καιρό τώρα δε σας μιλούσα και νομίζω πλέον καταλαβαίνετε τον λόγο. Η εγκυμοσύνη μου ήταν ο βασικός λόγος που αποφάσισα να απέχω τηλεοπτικά και είναι αυτό που καλείσαι κάποια στιγμή να επιλέξεις. Μου λείψατε αλλά είναι σαν αποστολή, είναι σαν αποστολή όμως. Είναι νομίζω το πιο ιερό πράγμα αυτό που βιώνω και μπορούν να με καταλάβουν πολλές γυναίκες που με ακούνε.

Δε μπορώ να πω ακριβώς ότι μου λείπει η τηλεόραση γιατί είναι μια συνειδητή απόφαση το να απέχω αλλά θέλω να πιστεύω ότι θα έρθει η στιγμή που θα επανέλθω. Το φύλο του μωρού δε το έχουμε μοιραστεί ακόμα (εμείς όπως το γνωρίζουμε - αποκλειστικό). Μετράμε αντίστροφα, έχουν μείνει ούτε τρεις μήνες ακόμα, πλησιάζει. Η αλήθεια είναι ότι συμπεριφερόμουν σαν να μην είμαι έγκυος καιρό τώρα και ήταν συνεργάσιμο και το μωράκι και μπορούσα να το καμουφλάρω. Από ένα σημείο όμως και μετά, επειδή είναι και ένας πολύ ωραίος λόγος και αυτά δεν είναι να τα κρύβεις αλλά να τα προστατεύουμε, οπότε τώρα δε κρύβεται…»είπε η Ιωάννα Μαλέσκου.

Και συνέχισε για το γάμο και την ζωή της από εδώ και πέρα: «Έχω τόσο πειθαρχημέννο μυαλό που ακόμα και στις λιγούρες λέω “ώπα”. Προσπαθώ να τρέφομαι υγιεινά και μαγειρεύω συνταγές που βρίσκω τώρα και δεν ήξερα ποτέ ότι μπορούσα να κάνω και να είναι νόστιμες. Η γυμναστική παραμένει στη ζωή μου, τώρα είναι προσαρμοσμένη σε αυτά που μπορεί να κάνει μια έγκυος. Έχω δεχτεί μηνύματα με συμβουλές και από επώνυμες κυρίες και από μη επώνυμες που με συγκινεί. Είναι απεριόριστη η αγάπη που εισπράττω, μου δίνει δύναμη. Για τον γάμο πρέπει να ρωτήσεις άλλον. Όχι εμένα».