Η φωτογραφία που κάνει τον γύρο του διαδικτύου: Η νεκρή Βασίλισσα Ελισάβετ περπατά στο Λονδίνο

Ταραχή στην βρετανική βασιλική οικογένεια

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Instagram/@theroyalfamily
Instagram/@theroyalfamily

Η τελευταία σκηνή πριν πέσει οριστικά η αυλαία της σειράς The Crown που κάνει την βρετανική βασιλική οικογένεια να κάθεται σε αναμμένα κάρβουνα πριν από κάθε πρεμιέρα, εμφανίζει την Βασίλισσα Ελισάβετ σαν... ζόμπι, να παρακολουθεί την αποκαθήλωσή της και την άνοδο στον θρόνο του Κάρολου.

Όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα The Sun, που απέκτησε φωτογραφικό υλικό η σκηνή με την οποία θα ολοκληρωθεί η έκτη και τελευταία της σεζόν της σειράς έχει ήδη γυριστεί. Δείχνει την Ιμέλντα Στόντον στο ρόλο της γηραίας Βασίλισσας Ελισάβετ να περπατάει σε δρόμο του Λονδίνου, ο οποίος είναι γεμάτος σημαίες του Ηνωμένου Βασιλείου. Δίπλα της περνάει κόσμος χωρίς να της δίνει καμία σημασία, σα να μην υπάρχει.

Αυτή είναι η επίμαχη φωτογραφία που δείχνει το ζόμπι της Βασίλισσας Ελισάβετ

Η φωτογραφία που κάνει τον γύρο του διαδικτύου: Η νεκρή Βασίλισσα Ελισάβετ περπατά στο Λονδίνο

Διαβάστε επίσης: Χρεώνουν εισιτήριο: Πόσο κοστίζει μια επίσκεψη στον τάφο της Βασίλισσας Ελισάβετ

Όπως θα καταλάβουν αμέσως οι τηλεθεατές, η Ελισάβετ είναι νεκρή κι έχει ταξιδέψει στο μέλλον. Η βασίλισσα βλέπει δυο άντρες έξω από το φημισμένο μπαρ The Queen's Head να αφαιρούν την ταμπέλα με την προσωπογραφία της. Δίπλα τους, στηριγμένο στο έδαφος βρίσκεται το πορτρέτο του Καρόλου, το οποίο θα κρεμάσουν στη συνέχεια στη θέση του πορτρέτου της Ελισάβετ, καθώς μετά τον θάνατο της ο γιος της έγινε βασιλιάς.

Τη σκηνή, σύμφωνα με την βρετανική εφημερίδα, απαθανατίστηκαν φοιτητές του London School of Economics από κτίριο του πανεπιστημίου τους, το οποίο βρίσκεται δίπλα στο μπαρ στο κεντρικό Λονδίνο.