«Για όλα τα καλά που είσαι» - Η τρυφερή ανάρτηση του Αλεξάνδρου με την Τούνη για την γιορτή της Γυναίκας 

Οι όμορφες ευχές στην γυναίκα της ζωής του

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Instagram / dimitris_alexandrou
Instagram / dimitris_alexandrou

Μια πολύ όμορφη οικογένεια έχουν δημιουργήσει η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, μιας και η πρώτη έφερε στον κόσμο πριν 2 μήνες ένα υγιέστατο αγοράκι, το οποίο φυσικά τους έχει ξετρελάνει -δείτε εδώ φωτογραφίου του μικρού!

Το ζευγάρι είναι πιο ευτυχισμένο και ερωτευμένο από ποτέ και ακόμα δεν μπορούν να συνειδητοποιήσουν την νέα αυτή ζωή που τους περιμένει. Τόσο ο Δημήτρης και η Ιωάννα διατηρούν πολύ ενεργούς λογαριασμούς στα social media και καθημερινά μοιράζονται στιγμές από την καθημερινότητά τους.

Μάλιστα, χθες, 8 Μαρτίου ήταν η γιορτή της γυναίκας και φυσικά ο Δημήτρης Αλεξάνδρου θέλησε να ευχηθεί στην αγαπημένη του χρόνια πολλά για αυτό και δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram μια τρυφερή κοινή τους φωτογραφία τους από την βόλτα τους με τελεφερίκ, από το πρόσφατο ταξίδι τους στον Παρνασσό το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας.

Η ανάρτηση του Δημήτρη Αλεξάνδρου με την Ιωάννα Τούνη για την γιορτή της Γυναίκας

«Σήμερα γιορτάζουνε οι γυναίκες! Χρόνια πολλά σε όλες, αλλά πιο πολύ στην δικιά μου γυναίκα!!!! Χρόνια πολλά και υπέροχα μωρό μου, όχι μόνο επειδή έφερες στην ζωή μας τον γιο μας, αλλά και για όλα τα καλά που είσαι», έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα της ανάρτησής του ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.

Η έκπληξη που της είχε ετοιμάσει για την γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου

Η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου ήταν αρκετά επεισοδιακή για την Ιωάννα Τούνη και τον Δημήτρη Αλεξάνδρου (δείτε εδώ γιατί), ωστόσο αφού ξεπέρασαν το πρόβλημά τους, θέλησαν να γιορτάσουν την ημέρα των ερωτευμένων όπως τους ταιριάζει και όπως τους έχουμε συνηθίσει όλο αυτό το διάστημα που είναι μαζί.

Έτσι, γέμισαν το σαλόνι τους με ροδοπέταλα, άναψαν τα κεράκια τους, φόρεσαν τα εσώρουχά τους και έκατσαν μπροστά από το τζάκι. Φωτογραφήθηκαν, έτσι σε ρομαντική διάθεση, όση ώρα ο μπέμπης τους προφανώς κοιμόταν. Βέβαια, όπως έδειξε στη συνέχεια η διάσημη influencer μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, αυτό δεν κράτησε πολύ μιας που κύριος σκοπός τους ήταν να βγει η δουλειά, με αποτέλεσμα με το που βγήκε το μαγικό κλικ, να έχουν σηκωθεί στο δευτερόλεπτο και να μαζεύουν τα λουλούδια που έστρωσαν με την ηλεκτρική σκούπα.

Ιωάννα Τούνη Δημήτρης Αλεξάνδρου Άγιος Βαλεντίνος

Δεν ήταν και ότι καλύτερο αυτό για το ζευγάρι, λοιπόν. Την κατάσταση, όμως, την έσωσε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, την Τετάρτη 15/2, μία ημέρα μετά δηλαδή, διότι αποφάσισε να κάνει τότε την έκπληξή του στην καλή του και έτσι γέμισε την αυλή τους με κόκκινα μπαλόνια με κάποια να έχουν σχήμα καρδίας, χωρίς να μπορεί να δει ούτε το τζακούζι τους η μητέρα του παιδιού του.

Εκείνη, φυσικά, ενθουσιάστηκε και αφού απαθανάτισε το σκηνικό και σημείωσε πόσο πολύ αγαπά τον καλό της, έμεινε εκεί για να απολαύσει το πρωινό της στο όμορφο και ρομαντικό τοπίο που της δημιούργησε για να χαρεί.