Super Κατερίνα: Άγρια παρέμβαση Ανδρέα Μικρούτσικου μέσα από το νοσοκομείο - «Ο σκοταδιστής, το μαύρο σκυλί του πολέμου...»

Έξαλλος ο παρουσιαστής

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Super Κατερίνα: Άγρια παρέμβαση Ανδρέα Μικρούτσικου μέσα από το νοσοκομείο - «Ο σκοταδιστής, το μαύρο σκυλί του πολέμου...»

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος έχει εγκαταλείψει τις τελευταίες ημέρες τη θέση του στο Super Κατερίνα, καθώς έδωσε έμφαση στην υγεία του, με τον ίδιο να νοσηλεύεται για ημέρες σε ιδιωτική κλινική με την κατάστασή του να βελτιώνεται.

Σύμφωνα με τον ίδιο η επιστροφή του στο πάνελ θα γίνει τη Δευτέρα 13/3, ωστόσο την Παρασκευή 10/3 τον είδαμε να γίνεται έξαλλος, όσο παρακολουθούσε την εκπομπή από το νοσοκομείο (δείτε εδώ την ερωτική εξομολόγηση της συντρόφου του, όσο εκείνος νοσηλευόταν).

Έτσι λοιπόν, ο Μικρούτσικος βγήκε μέσα τηλεφωνικής κλήσης στον αέρα και φανερά εκνευρισμένος σχολίασε την υπόθεση των Τεμπών και ειδικότερα την πολύ αιχμηρή δήλωση, που έκανε ο Αμβρόσιος.

Η παρέμβαση του Ανδρέα Μικρούτσικου στο Super Κατερίνα μέσα από το νοσοκομείο

«Ο σκοταδιστής, το μαύρο σκυλί του πολέμου, που δε σεβάστηκε το συλλογικό μας πένθος, τη θλίψη, το ότι χάθηκαν παιδάκια, τον πόνο των οικογενειών...και βγαίνει και δίνει τις δικές του ερμηνείες...», είπε μεταξύ άλλων ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Οι νέες εξελίξεις με την υγεία του Ανδρέα Μικρούτσικου

Μια σκληρή μάχη με την υγεία του έδωσε ο Ανδρέας Μικρούτσικος. Νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο ύστερα από δύσπνοια που αισθάνθηκε, η οποία εν τέλει οφειλόταν στο γεγονός πως κάποιο μικρόβιο είχε επηρεάσει τον οργανισμό του και συγκεκριμένα τους πνεύμονές του (δείτε εδώ αναλυτικά το πρόβλημα που αντιμετωπίζει).

Η θέση του λοιπόν στην Super Κατερίνα καλύπτεται από τους συνεργάτες του οι οποίοι περιμένουν με ανυπομονησία να επιστρέψει στην εκπομπή και να σχολιάζει με τον δικό του μοναδικό τρόπο τα γεγονότα.

Η κάμερα της εκπομπής Happy Day, συνάντησε τον Στέφανο Κωνσταντινίδη στις πρόβες για το J2US και η δημοσιογράφος τον ρώτησε πότε θα επιστρέψει ο Ανδρέας στο πλατό.

«Από ώρα σε ώρα θα βγει από το νοσοκομείο. Τελείωνε σου έχω πει, γύρνα πίσω. Η θέση του τον περιμένει, ο κόσμος τον περιμένει. Οι απόψεις του είναι πολύ σημαντικές για την εκπομπή», ανακοίνωσε.