«Αν υπάρχει τρίτο πρόσωπο...» - Το σχόλιο του Γιαννόπουλου για τη σχέση Παναγιώταρου - Σχίζα μετά τις φήμες που κυκλοφόρησαν

«Δεν έχουμε καμία επικοινωνία τους τελευταίους μήνες»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Αν υπάρχει τρίτο πρόσωπο...» - Το σχόλιο του Γιαννόπουλου για τη σχέση Παναγιώταρου - Σχίζα μετά τις φήμες που κυκλοφόρησαν

Στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα έκανε δηλώσεις ο Αριστομένης Γιαννόπουλος, σχετικά με την πρώην σύντροφό του Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και τη σχέση της με τον Στάθη Σχίζα, ο οποίος για τα μάτια της και μόνο αποχώρησε από το Survivor All Star μετά το σκηνικό που σημειώθηκε με την Ελευθερία Ελευθερίου.

Πολλές είναι οι φήμες που κυκλοφορούν τις τελευταίες ημέρες σχετικά με την σχέση τους, μετά τα όσα ειπώθηκαν δημόσια, και το βίντεο που κυκλοφορεί στα social media με την ξανθιά επιχειρηματία να διασκεδάζει με παρέα στα χιόνια.

Να σημειωθεί μάλιστα, πως παρόλο που ο Στάθης επέστρεψε από τον Άγιο Δομίνικο και βρέθηκε στα δικαστήρια όπου υπέβαλε μήνυση, δεν έχει κάνει καμία ανάρτηση στο Instagram ούτε για το παιχνίδι, ούτε με την Αλεξάνδρα. Βέβαια, ούτε από την πλευρά της η ίδια έχει προχωρήσει σε κάποια δημοσίευση.

Μάλιστα, όταν έφτασε στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου περίμενε τον Στάθη μακριά από τις κάμερες των τηλεοπτικών εκπομπών για να μην την πάρουν χαμπάρι.

Τα σχόλια του Αριστομένη για τη σχέση Παναγιώταρου - Σχίζα

Ο Αριστομένης Γιαννόπουλος λοιπόν, προσπάθησε στις απαντήσεις του να είναι πολύ προσεκτικός, καθώς όπως ανέφερε πρόκειται για ένα πολύ λεπτό ζήτημα που αφορά μόνο το ζευγάρι.

«Δεν ξέρω, δεν το παρακολουθώ το θέμα. Νομίζω ότι αν υπάρχει 3ο πρόσωπο ή δεν υπάρχει, θα φανεί. Μια φωτογραφία μπορεί να είναι οτιδήποτε» ανέφερε αρχικά ο πλαστικός χειρούργος και συνέχισε «Εγώ με την Αλεξάνδρα έχω κόψει τους τελευταίους μήνες, δεν έχουμε σχεδόν καμία επικοινωνία, οπότε δεν ξέρω ούτε πώς σκέφτεται, ούτε πώς λειτουργεί».

Όσον αφορά τα όσα έγιναν ανάμεσα στην Ελευθερία Ελευθερίου και τον Στάθη Σχίζα στον Άγιο Δομίνικο, αρκέστηκε να πει «Είναι πολύ λεπτό το θέμα, νομίζω ότι αν ο άλλος είναι πολύ δικός σου άνθρωπος καλύτερο είναι να του το πεις, αν όχι μπορεί να σου γυρίσει και μπούμερανγκ».

«Γιατί να μην είναι ψυχολογικά καλά η Αλεξάνδρα; Γύρισε το αγόρι της, έλειπε τόσους μήνες, μια χαρά θα είναι. Αν έχουν θέμα ας βγουν να το διαψεύσουν», ανέφερε στο τέλος.