Κατάξανθη με αφέλειες - Άλλος άνθρωπος η Χαρά Παππά 4 χρόνια μετά το GNTM

Τρομάξαμε να την αναγνωρίσουμε

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Instagram / harapappa
Instagram / harapappa

Από τις πιο εντυπωσιακές και όμορφες κοπέλες που πέρασαν από το GNTM είναι αναντίρρητα η Χαρά Παππά, η οποία μπορεί να μην κατέκτησε το έπαθλο, ωστόσο έχει εξελιχθεί αρκετά στον χώρο του μόντελινγκ και έχει κάνει πολλά και σημαντικά βήματα.

Την Χαρά την είχαμε πρωτογνωρίσει, μάλιστα, ως σύντροφο του Τούρκου ηθοποιού Μπουράκ Χακί με τον οποίο και ζούσε στην Κωνσταντινούπολη. Ωστόσο μετά την είσοδό της σπίτι του GNTM 2, το ζευγάρι χώρισε και εδώ και καιρό η Χαρά έχει αλλάξει σελίδα στην ζωή της και μάλιστα βρίσκεται σε μια νέα σχέση -δείτε εδώ ποιος είναι ο σύντροφός της.

Η ίδια εντωμεταξύ παραμένει πολύ ενεργή στα social media και σχεδόν καθημερινά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από την ζωή της, με τις φωτογραφίες της να εντυπωσιάζουν.

Η αλλαγή που έκανε η Χαρά Παππά στα μαλλιά της

Μάλιστα, πριν μερικές ώρες, η Χαρά Παππά μας εξέπληξε με μια φωτογραφία που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram. Συγκεκριμένα, ανέβασε μια selfie της όπου ποζάρει... ξανθιά!

Η αλλαγή αυτή της πάει πολύ, ωστόσο δεν γνωρίζουμε αν πρόκειται για κάτι μόνιμο ή απλά για μια περούκα.

Η αλλαγή που έκανε η Χαρά Παππά στα μαλλιά της 

Τι συμβαίνει με την υγεία της

Χαρά προχώρησε σε μια ανάρτηση μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram προκειμένου να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της ακόμα ένα πρόβλημα που την ταλαιπωρεί.

Συγκεκριμένα, αναφέρθηκε στις ημικρανίες με τις οποίες έρχεται αντιμέτωπη, εξηγώντας πως οι πόνοι είναι τόσο έντονοι σε σημείο που δεν μπορεί να κάνει τίποτα.

«Χθες για άλλη μια φορά υπέφερα από τις ημικρανίες μου. Ήταν πολύ πιεστικές οι τελευταίες εβδομάδες αλλά, όταν φτάνω να πονάω τόσο και να μην είμαι σε θέση να κάνω τίποτα, σκέφτομαι πόσο χαζή είμαι να στεναχωριέμαι καθημερινά για μικροπράγματα. Είναι πολύ όμορφο να είσαι υγιής και σε θέση να ανταπεξέλθεις και να αντιμετωπίσεις ό,τι έρχεται» έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της η Χαρά Παππά.

Το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει η Χαρά Παππά