Μπορεί να τον ειρωνεύονται όλοι στο Survivor αλλά έξω... - Το ρομαντικό βίντεο της Βρισηίδας Ανδριώτου για τον Σπύρο Μαρτίκα

Η αγάπη τους ξεπερνάει τα πάντα!

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
(NDPPHOTO)
(NDPPHOTO)

Εδώ και λίγους μήνες η Βρισηίδα Ανδριώτου, που δεν κατάφερε να παραμείνει στο Survivor all star (δείτε εδώ τον λόγο) έχει να δει τον αγαπημένο της, Σπύρο Μαρτίκα, που εδώ και λίγες εβδομάδες, έχει φέρει και αυτός με την σειρά του τα πάν κάτω στην κόκκινη ομάδα, σχετικά με την κόντρα που έχει δημιουργηθεί με την Ελευθερία Ελευθερίου.

Να υπενθυμίσουμε ότι το πρωί της Παρασκευής (10/3) στην ψυχαγωγική εκπομπή του «Πρωινό μας» μίλησε και η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, η οποία αν και πολύ καλή φίλη της Βρισηίδας Ανδριώτου, δεν δίστασε να δικάσει κανονικότατα τον Σπύρο Μαρτίκα (δείτε εδώ τις δηλώσεις της).

Βέβαια, παρά τα όσα ακούγονται για τον φαρμακοποιό, η αγαπημένη του έκανε ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Tik Tok με τις πιο όμορφες στιγμές τους, πριν από το παιχνίδι επιβίωσης του ΣΚΑΙ.

Το βίτεο της Ανδριώτου για τον Μαρτίκα

«Μου έχεις λείψει από εδώ ώς το άπειρο!», έγραψε πάνω στο βίντεο της η Ανδριώτου.

Τα σχόλια της Βρισηίδας για την Ευρυδίκη και τον Μαρτίκα στο Survivor All Star

Στην εκπομπή Πρωινό μας βρέθηκε καλεσμένη η Βρισηίδα Ανδριώτου με σκοπό να σχολιάσει τα όσα έχουν σημειωθεί στο Survivor All Star ανάμεσα στην Ελευθερία Ελευθερίου, την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου και τον σύντροφό της, Σπύρο Μαρτίκα (δείτε εδώ τι έχει συμβεί).

«Αισθάνομαι απογοητευμένη με την Ευρυδίκη, δε θέλω να το συζητήσω στην τηλεόραση αυτό», ανέφερε με δάκρυα στα μάτια της το μοντέλο που νιώθει προδoμένη από την φίλη της.

«Είναι κάτι που δυστυχώς συμβαίνει στον κόσμο, αλλά εγώ είμαι στο γυαλί λόγω Survivor και εκτίθεμαι. Δεν μου αρέσει, προσέχω τι δείχνω, δείχνω την διατροφή μου για να βοηθήσω ανθρώπους, το στιλ μου, δείχνω κάποια πράγματα από την προσωπική μου ζωή, αλλά όχι την προσωπική μου ζωή και δεν μου αρέσει. Νιώθω εκτεθειμένη από την Ευρυδίκη», ανέφερε η Βρισηίδα Ανδριώτου.