Επέστρεψε ο Πολ Ευμορφίδης - Ο λόγος που απουσίαζε από το Dragon's Den

«Μπορείς να τρελάνεις και ψυχολόγο»

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Επέστρεψε ο Πολ Ευμορφίδης - Ο λόγος που απουσίαζε από το Dragon's Den

Με ένα νέο επεισόδιο ήρθε το Drago's Den μέσα από την συχνότητα του ΑΝΤ1, προκειμένου, να δοθούν ευκαιρίες στους Έλληνες επιχειρηματίες να παρουσιάσουν τις "πατέντες" τους για τις επιχειρήσεις, που θέλουν να δημιουργήσουν ή που έχουν ήδη.

Βέβαια, εδώ πρέπει να αναφερθούμε στην επεισοδιακή απομάκρυνση του Πόλ Ευμορφίδη, από το προηγούμενο επεισόδιο, καθώς νευρίασε με ένα περιστατικό (δείτε το εδώ). Απόψε (10/3) όμως ο επιχειρηματίας και ιδιοκτήτης της coco mat επέστρεψε και ζήτησε συγνώμη για τον τρόπο του.

Η επιστροφή του Ευμορφίδη στο αποψινό (10/3) Dragon's Den

Με το που ξεκίνησε το αποψινό (10/3) επεισόδιο του ΑΝΤ1, ο παρουσιαστής, Σάκης Τανιμανίδης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «στο προηγούμενο επεισόδιο ο Πολ αποχώρησε εκνευρισμένος μετά από μια διαφωνία που είχε με τον Χάρη και την Μαρία σχετικά με τους κανονισμούς και τη διαδικασία. Θα επιστρέψει στην καρέκλα του σήμερα;».

«Σας ζητάω συγγνώμη, εγώ φταίω» πρόδωσε, αρχικά, ο Πολ Ευμορφίδης για να ακολουθήσει ένας σύντομος διάλογος με την Μαρία Χατζηστεφανή και τον Χάρη Βαφειά στα παρασκήνια του πρότζεκτ επενδύσεων του ΑΝΤ1, Dragons’ Den.

Χ.Β.: Όχι, αλλά γιατί τσαντίστηκες;

Π.Ε.: Παρεκτράπηκα. Είμαι παρορμητικός, τι να κάνω;

Μ.X.: Εγώ αυτό που θέλω από σένα είναι «καθαρότητα». Δεν κατάλαβα τι γινόταν.

Π.Ε.: Συγγνώμη ζητάω.

Χ.Β.: Πολ, είσαι ο μόνος που μπορείς να τρελάνεις και ψυχολόγο

Η πρόταση σε εσώρουχα που παρουσιάστηκε στο Dragon's Den

Να υπενθυμίσουμε ότι πολλές και διαφορετικές προτάσεις είδαμε να παρουσιάζονται την Παρασκευή 10/2 στο Dragon's Den με τους επενδυτές να έρχονται αντιμέτωποι με προτάσεις πολύ ιδιαίτερες.

Λίγο μετά την σκυλοτροφή που δοκίμασε ο Πολ Ευμορφίδης στην προσπάθεια του να πειστεί για ένα project (δείτε την αντίδραση του εδώ), στη συνέχεια έπεσε στο τραπέζι μια πιο έξαλλη πρόταση.

Ο λόγος για τη Σοφία Μαχαίρα, ιδρύτρια του still want my x, ένα μικρό brand με έδρα το Κουκάκι, το οποίο ασχολείται με τα μεταξωτά εσώρουχα, ζητώντας 68.000 ευρώ για το 10% της επιχείρησής της.

Οι επενδυτές ωστόσο δε φάνηκαν να πείθονται με το προϊόν, ούτε και τη στιγμή, που η γυναίκα τους τα έδωσε να τα πιάσουν με τη Λιλή Περγαντά να απαντάει με το άγγιξε το εσώρουχο: «Σοφία μου, τι μου έδωσες;»

Dragon's den - Πολ