«Ο κόσμος έχει φτάσει...» - Η απάντηση του Γιάννη Πλούταρχου στα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε η Πάολα

Λόγω της απόφασής της να τραγουδήσει παρά το δυστύχημα στα Τέμπη

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Ο κόσμος έχει φτάσει...» - Η απάντηση του Γιάννη Πλούταρχου στα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε η Πάολα

Στην κάμερα της εκπομπής Open Weekend και τη Βίκυ Δέτσικα μίλησε ο Γιάννης Πλούταρχος και αναφέρθηκε για πρώτη φορά στα σχόλια που δέχθηκε η Πάολα σε σχέση με τις εμφανίσεις της, λίγες ημέρες μετά το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη.

Τόσο η συγκεκριμένη τραγουδίστρια όσο και άλλοι καλλιτέχνες επέλεξαν να εμφανιστούν κανονικά στα νυχτερινά κέντρα που εργάζονται και να διασκεδάσουν τον κόσμο, παρά το γεγονός πως 4 μέρες πριν 57 άνθρωποι έχασαν μέσα σε δευτερόλεπτα και τόσο άδικα την ζωή τους.

Ο Γιάννης Πλούταρχος, που εμφανίζεται φέτος με την Πάολα, επέλεξε ωστόσο να μην το κάνει και να πενθήσει μαζί με τους υπόλοιπους. Αναφορικά λοιπόν με τα σχόλια που έλαβε η Πάολα, η απάντηση που έδωσε ήταν αυστηρή και ξεκάθαρη.

Η απάντηση του Γιάννη Πλούταρχου στα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε η Πάολα

«Να σου πω κάτι; Να σας τα πω όλα; Μην ασχολείστε με ασήμαντα θέματα, ο κόσμος είναι εξοργισμένος. Το αστείο από τον θυμό απέχει απειροελάχιστα κι ο κόσμος έχει φτάσει στα όριά του. Ξέρω ότι κάνετε την δουλειά σας» είπε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Πλούταρχος κι αποχώρησε.

Πήγε τελικά το νυχτοκάματό της στο νοσοκομείο της Λάρισας;

Όπως εξήγησε η ίδια εμφανίστηκε για ιερό σκοπό, καθώς είχε πάρει την απόφαση να δώσει την αμοιβή της και μέρος των εσόδων του μαγαζιού στο νοσοκομείο της Λάρισας, εκεί όπου νοσηλεύονται πολλοί τραυματίες από τη σύγκρουση των Τεμπών (δείτε εδώ την ανακοίνωση επί σκηνής).

Η αναστάτωση, που έχει προκληθεί οφείλεται στις δηλώσεις του διοικητή του νοσοκομείου, ο οποίος τόνισε, πως δεν έχουν καμία σχετική ενημέρωση. Την Παρασκευή 10/3 μέσα από το Super Κατερίνα έγινε γνωστό, τόσο από το ρεπορτάζ της εκπομπής, όσο και από φίλο και συνάδελφο της Πάολα, Νίκο Ζωιδάκη, πως δεν υπάρχει καμία περίπτωση η Πάολα να μην πραγματοποιήσει τη δήλωσή της.

«Δεν έχει επικοινωνήσει μαζί μας η Πάολα αλλά ούτε κάποιος από το νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται. Συνεχίζουμε τη δουλειά μας και τις δωρεές από ανθρώπους της περιοχής. Είναι άνθρωποι που προέρχονται από τον χώρο της εστίασης, ξενοδόχοι αλλά και εφοπλιστές από άλλες περιοχές.

Οι δωρεές αυτές είναι το κύμα συμπαράστασης προς το νοσοκομείο. Ένα μεγάλο ευχαριστώ από όλους τους εργαζόμενους του Γενικού Νοσοκομείου προς τους πολίτες που στηρίζουν το έργο μας», ανέφερε αναλυτικά η ανακοίνωση του διοικητή, κ. Βλαχάκη.

«Όλοι με τον δικό τους τρόπο προσπάθησαν να δείξουν τη θλίψη που ένιωσε και ο πιο αναίσθητος. Δεν υπάρχει άνθρωπος να μην έχει στεναχωρηθεί στο άκουσμα ότι φεύγουν νέοι άνθρωποι. Η ουσία είναι ότι έφυγαν 57 ψυχές και κανείς δε μπορεί να τους γυρίσει πίσω.

Εγώ είμαι από αυτούς που δεν άνοιξαν. Δε σημαίνει όμως ότι το πένθος θα το δείξεις κλείνοντας το μαγαζί σου. Το πένθος πρέπει να υπάρχει στην ψυχή μας. Αν το πάρουμε και διαφορετικά, όλες οι δουλειές λειτούργησαν ενώ υπήρχε εθνικό πένθος.

Δεν είμαι εγώ αυτός που θα κρίνω την κίνηση του καθενός. Κάθε άνθρωπος πράττει όπως αισθάνεται. Και μη με ρωτάτε για την Πάολα, γιατί είναι φίλη μου. Να ξέρετε ότι δεν υπάρχει περίπτωση να είπε ότι θα στείλει τα χρήματα και δεν θα πάνε. Θα πάνε. Είναι ευαίσθητη και για να έφτασε στο σημείο να το πει στο μικρόφωνο, σημαίνει ότι ήταν πικαρισμένη», είπε ο Νίκος Ζωϊδάκης.